henriette brekke

Stavanger Svømmeklubb trenger flere samarbeidspartnere

Stavanger Svømmeklubb (SSK) er Norges desidert største og nest eldste svømmeklubb og hadde 100 års jubileum i 2010. Klubben har i dag ca 4000 medlemmer.

SSK har lange tradisjoner i byen vår, og klubben har til hensikt å være en vital bidragsyter til lokalsamfunnet i de neste 100 årene også. Vi har i løpet av de siste årene jobbet i nært samarbeid med Norges Svømmeforbund for å profesjonalisere vår drift og tilbud.

Vi jobber etter tre kjerneverdier Begeistret, Romslig og Ambisiøs. Klubben ble nylig kåret til den Aller Beste Klubben i Stavanger Aftenblad's leserkåring og vi velger å tro at denne utnevnelsen stemt inn av avisens lesere viser at folk generelt oppfatter at vi står for positive verdier og at vi gir et godt tilbud til våre medlemmer.

Stavanger Svømmeklubb er en komplett svømmeklubb med tilbud fra vanntilvenning, svømmekurs for barn med spesielle behov, svømmeopplæring og elitesatsing for de aller beste.  Vår beste utøvere er i rivende utvikling og svømmer på høyt nivå.

Svømmesporten er en dyr sport å finansiere. De siste årene har det vært en god utvikling av nivået på svømmerne i klubben og med flere elitesvømmere har utgiftene økt betraktelig. I tillegg utdanner og kompenserer klubben per i dag alle sine instruktører og trenere av egne midler. SSK driver primært virksomheten basert på kontingenter, kommunale tilskudd og dugnader. Sponsorinntekter er et viktig bidrag til våre daglige aktiviteter.

Midlene går uavkortet til våre utøvere og er med på å muliggjøre aktiviteter til en overkommelig pris for alle klubbens barn og ungdommer.

Klubbens sponsortilbud omfatter alt fra reklame på badehetter, treningsklær, reklame i svømmehall og på brevark/heatlister.

SSK ønsker seg også flere hovedsponsorer og kan tilby egne skreddersydde pakker for  disse i tillegg til reklame som nevnt tidligere.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner