Årsmøte

onsdag 14 april 2021 19:00 -21:00
PÅMELDINGSFRIST ONSDAG 7. APRIL

Årsmøte 2021

Styret i Stavanger Svømmeklubb innkaller herved til årsmøte onsdag 14. april kl. 19.00. Møtet blir holdt digitalt. Link til digitalt møterom blir ettersendt til påmeldte medlemmer. Påmelding til møtet gjøres ved å trykke på registreringsknappen lengre nede på denne siden innen onsdag 7. april.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styrets leder på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 31. mars 2021. Vedlagt mal skal brukes.

Minner om at de som ønsker å avgi sin stemme på årsmøte må være betalende medlem og over 15 år. Deltakere på SSK svømmekurs som er over 15 år er også fullverdige medlemmer. Andre som ønsker å avgi sin stemme må ha betalt sin medlemsavgift på kr. 300 1 mnd. før årsmøtet avholdes. Foreldre av barn som svømmer er ikke medlemmer og må løse medlemskap personlig om dem ønsker å stemme. Det er ikke lov å forhåndsstemme eller stemme på vegne av andre med fullmakt.

Er du ikke medlem kan du melde deg inn i klubben her: https://medlemskap.nif.no/SelectActivity/ParentOrChild/24269

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside.

Vel møtt!

Styret i Stavanger Svømmeklubb