Reisebrev 7+8 Florida

Vi kom så sent hjem igår at det blir to reisebrev i ett denne gang. Gårsdagen startet kokken 05.30 om morgenen og endte ved midnatt - en lang dag for alle! Vi startet dagen grytidlig denne dagen for å kjøre til Orlando og Universal Studio. Klokkken 6 var vi alle i bilene og den hvite kolonnen kjørte nordover. Turen til Orlando tar ca 3 timer, men vi måtte ha dopause underveis. Vi stoppet på en Dunkin Donuts på veien og her ble det innkjøp av diverse doughnuts (amerikanernes versjon av smultringer med enten godsaker strødd oppå eller med fyll inni. SSC gjengen tok for seg av godene på veien - usunt men nam så deilig!

Vel framme møtte vi amerikansk organisering på sitt beste. Parkeringen var organisert, billettkøene og alle arrangement innii parken fløet perfek. Det var mange folk i Universal Studios, men langt i fra høysesong så det var ikke så lang ventetid på de ulike gjøremålene. Vi var i parkene mellom 11 til 18 og tiden fløy av sted. Vi møttes klokken 18 til middag på verdens største Hard Rock Cafe. Den har plass til 3000 gjester. Her spiste vi masse deilig mat før vi igjen kjørte hjemover klokken 19.30. Turen hjem gikk fint. Svømmerne sov, mens vi voksne drakk på sterk kaffe for å holde oss våkne. Lang dag, men svært vellykket.


Idag, torsdag 14, hadde vi ingen svømmetrening på morgenen, kun 1 time mentaltrening med Igor. Idag snakket vi om håndtering av kritikk og viktigheten av vennskap. I vår sammenheng, vennskapet i SSC. Vi voksne fikk nesten klumpen i halsen av denne seansen. Dette var siste time med Igor for denne gang, men mer kommer.... heldigvis. Han er slik et flott menneske og hans budskap er så vannvittig bra. Så heldige vi er som har funnet ham....Klokken 11 dro vi på S-H-O-P-P-I-N-G. 8 stk dro hjem tidlig og de ble med Marton på Houston's. Der spiste de verdens beste spare ribs. Resten spiste lunch på shoppingsenteret og shopppet til klokken 17. Derette bar det rett på trening. Her hadde vi et rolig pass. Til kvelds spiste vi take away kinamat og rester av chilli. Alle hoppet i seng glade og mette. Nok en kjekk dag er over i Pomano Beach i Florida. Alle er like blide og vi voksne er slitne men
glade for at ungdommene er så blide.

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.