Reisebrev 2 Florida

Igår startet dagen tidlig med trening klokken 6-8. Alle spiste frokost før trening på rommet. Etter trening får alle en liten drikkeyoughurt og frukt for å sikre max restitusjon. Dette får de etter hver trening. Tilbake fra morgentreningen gjennomgikk vi leksjon nummer 2 med Igor. Treningen idag besto i stor grad av mange praktiske øvelser som alle hadde som formål å vise oss at vi har en enorm styrke innebygd i kroppen vår om vi har kunnskap om å bruke den rett. Vi fikk alle noen a-ha opplevelser. Treningen var morsom og det var mye lått og løye rundt bassengkanten. Vi voksne er imponert over den kunnskapen som Igor nå deler så raust med svømmerne våre. Dette er kunnskap som de vil ha glede av hele livet om de tenker gjennom det som de lærte i dag.

Etter mentaltreningen gikk turen til South Beach, Miami's fineste strand. Vi hadde planlagt turen nøye og kjøreturen ned inkludert å finne parkering gikk knirkefritt. Vi tok av exit Miami Beach og det er vi glad for. Dette medførte at vi kjørte gjennom kjent landskap fra CSI Miami og for de av oss som er noe eldre, Miami Vice. Skiltene var kjente slik som Fisher Island. Området fra Miami Beach ned til South Beach er veldig idyllisk og viste med tydelighet hvordan de rike i USA bor. South Beach er regnet som å være den vakreste stranden i området. Det er stort sett hotell langs stranden. Det er kun et privat hus og der bodde Giovanni Versace. Han ble som kjent drept foran huset sitt. Alle gledet seg til å besøke denne berømte stranden. Været og vannet var nydelig så alle sammen kastet seg ut i bølgene. Glemt var alle redsler for hai. Det er en deilig følelse å svømme oppå bølgene inn mot land. Igjen mye smil og latter. Lunchen ble inntatt på Thank God It's Friday for de fleste. Unntaket var undertegnede, Fredrik B og Henrik som dro hjem for å hente Thomas som har kommet på besøk noen dager fra Dallas. Resten dro fra Miami til Sawgrass Mills shopping centre. På veien dit opplevde vi at kolonnen ble delt i den travle ettermiddagstrafikken. Ikke behagelig for de sjåførene som mistet kontakt med lederbilen. Alle fant fram til slutt, men dette var en lærdom for oss om at vi må planlegge alle deler av turene våre like godt slik at alle sjåførene er godt forberedt på ruten før vi kjører.


Etter shopping til klokken 19 dro vi hjem på motellet. Da var de fleste så slitne at de ville bare spise skiver og pizzarester og bli hjemme. Resten dro på Wendy's for å få i seg noe varm mat.


Stemningen er god og alle ser ut til å ha det kjempekjekt!

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.