Stavanger Svømmeklubb nest beste klubb i landet under Årsklassemesterskapet 2019!

ssk am 2016

Årsklassemesterskapet 2019 ble arrangert på Klepp 8. til 10. juni. De 30 beste i landet fra LÅMØ i februar i årsklassene 2003, 2004, 2005 og 2006 konkurrerte for beste sammenlagt poengsum i 5 øvelser. Det er sammenlagtplasseringer fra 1. til 6. plass som er poenggivende for klubb og Stavanger Svømmeklubb endte opp som nest beste klubb i landet bak Lambertseter.

I jenter 03 klassen fikk Vilde en god 6. plass, med sin beste plassering på 100 butterfly. Hun svømte 1.06.13, gikk ned 1,4 sekunder fra LÅMØ, og fikk med den tiden en 2. plass. I jenter 05 klassen ble Silja Vert-Mönig nummer 4. Silja svømmer bra på de fleste øvelser, og forbedret seg mest i antall sekund på 200 rygg med tiden 2.25.76.

ssk andreas sigvaldsen aarsklassemester 13aars klassen

I gutter 06 klassen ble Andreas ÅM mester sammenlagt med rent bord på samtlige øvelser. I tillegg satt Andreas norsk årsklasserekord på 200 rygg på tiden 2.13.12, som selvfølgelig også da er klubbrekord for 13 åringer i SSK. På LÅMØ hadde Andreas tiden 2.16.62, og finaletiden ble altså betraktelig bedre. Aksel fikk en flott 3. plass i samme årsklasse med to 3. plasser på 100 butterfly og 200 rygg som sine beste individuelle plasseringer. Aksel tok store steg på alle øvelser med unntak av 200 bryst, med best poengsum på 400 fri med tiden 4,39.80.

Foruten disse svømmerne som skaffet klubben poeng i kampen om sammenlagtseieren, stilte SSK med Kari (03), Emma (03), Inger (04), Susanne (05), Andrea (05), Marie (06), Stian (03), Elias (05) og Thomas (06).

Det var mye bra svømming, og mange svømmere forbedret tiden fra LÅMØ. Andrea, Thomas og Elias hevet seg på samtlige øvelser fra LÅMØ til ÅM. Nesten samtlige andre hadde en eller flere øvelser med bedre tid. Av individuelle pallplasseringer av de svømmere som ikke tok poeng sammenlagt, fikk Inger en andre plass på 200 rygg med tiden 2,19.12.

Gratulerer til våre flotte svømmere og flinke trenere!

Video stream fra stevnet kan ses her:

Årsklassemesterskapet dag 1: Dag 2: Dag 3:

Bilder fra mesterskapet er tilgjengelig her: https://bilder.stavangersvommeklubb.no

Resultater fra stevnet er tilgjengelig på statistikksiden vår her.

GO SSK!

Pizzakveld for medley og treningsgruppen

ssk pizzakveld medley og treningsgruppe juni 2019

Tirsdag 11. juni ble det avholdt pizzakveld for utøverne i medley og treningsgruppen og ett fint knippe svømmere koste seg med pizza, brus og lotteri!

Go SSK!

Ny norsk rekord til Sarah Louise!

ssk sarah louise rung ny norsk rekord

Ny norsk rekord på 100bryst under World Series i Berlin for Sarah Louise! Fantastisk bra! Du e råe!! 👍🏼👏🏼💪🏼

Go SSK!!

Olympiatoppens trenerløft

ssk ivar flaaten adam peaty

Denne uken har Ivar gjennom Olympiatoppens trenerløft vært på besøk hos Loughborough University for å studere ett knippe internasjonale toppsvømmere samt få en hel del nytt faglig påfyll. 

Info om trenerløftet:
Trenerløftet er et 2-årig prosjekt i regi av Olympiatoppen, hvor målet er å bidra til kompetanseheving for unge talentfulle trenere, som trener unge talentfulle utøvere. Programmet består i stor grad av ‘on-site’ veiledning, der hver trener gjennom ett år får 10 besøk av en erfaren og skolert veileder fra Olympiatoppen. Veilederens oppgave vil være å støtte, følge opp og utfordre trenernes arbeid med sine personlige utviklingsmål. I tillegg til å få besøk av en veileder i trenings- og konkurransesammenheng vil trenerne i hver region samles fire ganger i løpet av året for erfaringsutveksling, nettverksbygging og kunnskapsutvikling.

Vi gleder oss til å få Ivar tilbake fra Loughborough for å høre om tips og inspirasjon han har fått av blant andre denne råtassen av en svømmer!! Go SSK!

Pizzakveld for Hai svømmerne

ssk pizzakveld hai juni 2019

Tirsdag 28. mai ble det avholdt pizzakveld for våre yngste rekurutter i Hai gruppen. Ett fint knippe svømmere koste seg med pizza, brus og lotteri!

Go SSK!

Techouse Open 2019

ssk techouse open2019 2

Helgen 24. - 26. mai arrangerte Stavanger Svømmehall Techouse Open 2019, første approberte svømmestevne etter ny-åpningen av Stavanger Svømmehall. 

Stevnet samlet 400 svømmere fra 18 klubber i nye Stavanger Svømmehall i helgen. Med over 2000 individuelle starter i tillegg til en finalesekvens på lørdag og søndag ettermiddag, ble det en lang, men veldig kjekk helg med mye flott svømming.

Bassenget er fortsatt raskt, hvis det ikke er raskere enn noen gang. Ikke tvil om at Malene Rypestøl fra Team Sør og hennes 1500 fri var den desidert største idrettsopplevelsen. Malene, mange vil kanskje si noe overraskende, satt ny norsk seniorekord med hele 16,26 sekunder (16.13,25). Det er den 8. raskeste kortbane tiden i verden 2018-2019 i følge Swimswam sin ranking. Gratulerer!

ssk techouse open2019 rypestol norsk rekord 1500fri 4

Vi hadde alle individuelle øvelsene på programmet, og våre svømmere var i aksjon gjennom hele helgen. De fleste svømmere opplevde å sette ny personlig rekord på en eller flere øvelser, mange fikk nye UM og NM krav, og noen fikk også gleden av å svømme en finale med innmarsj for første gang. Spesielt gøy kanskje var det at vi vant bykampen mellom Sandnes og Stavanger på 8x50 meter fri mix, en stafett som avsluttet stevnet. Utøverne på stafettlaget er avbildet under.

ssk techouse open2019 3

Frivillige og dommere skal ha en stor takk for at dere valgte å bidra gjennom helgen!

Mer resultater fra stevne finner en her. 

Litt bilder ble det også tatt innimellom.

Go SSK!

Gratulerer med dagen!!

ssk folketoget 17 mai 2019

Gratulerer med dagen alle sammen!! Strålende vær og fantastisk stemning i folketoget i Stavanger i dag 🎉🇳🇴

Go SSK!!

Oppdaterte krav for deltakelse på UM 2019

stoppeklokke

Svømmeutvalget i NSF har oppdatert UM-kravene for 2019. Sjekk om du har kravene i boks ved å trykke her. Kravsiden vår oppdateres dagen etter alle approberte stevner. På denne siden finner du også oppsumering fra alle stevner klubben har deltatt på (NB! tar noen sekunder å loade pga store mengder data i databasen vår).

ÅM 2019 Startlister

56497148 2610731859001245 5044237749675098112 o

Startlistene til ÅM 2019 er klare, og du kan se de på livetiming.no ved å klikke her.

SSK har 13 kvalifiserte svømmere og flere på de første reserveplassene. Vi gleder oss til tre spennende dager på Klepp!!

SSK's Unge Kokker

ssk unge kokker mai 2019

Søndag 12. mai deltok en hel del av våre yngre konkurransesvømmere på matkurset "Unge Kokker" hvor dem lærte å lage sunn og god mat for idrettsutøvere.

Uten rett mat og drikke duger svømmeheltene våre ikke!! Go SSK!!

SSK - Sportslig plan 2019 - 2024 - presentasjon fra informasjonsmøte

info mote sportslig plan ssk 2019 2024

Takk til alle svømmere og foresatte som møtte opp på informasjonsmøte 14. og 15. mai vedrørende sportslig plan 2019 - 2024 og ny gruppestruktur. Gode spørsmål og gode diskusjoner.

Til dere som var der og til dere som ikke hadde anledning å komme - på denne linken finner dere presentasjonen fra møtet.

Oppsummert:
1. Vi har arbeidet detaljert og metodisk med form og innhold i treningsgruppene.

2. Alle vil før sommerferien få beskjed om følgende:
- hvilken gruppe man skal trene i.
- informasjon om gruppene.
- hvem som er hovedtrener for gruppen.
- terminliste for gruppen man trener i.
- treningsdager og treningstider for gruppen.

Vi ønsker alle en riktig fin 17. mai feiring - og som nevnt, alle er velkommen til å delta i Folketoget (se egen epost/artikkel her på hjemmesiden).

Sportslig hilsen,
Stavanger Svømmeklubb v/Trenerteamet, Sportssjef, Daglig leder og Styret.

Kurs i å lage sunn og god mat for en idrettsutøver

matkurs for idrettsutovere ssk

Hei alle svømmere,
Vi er så heldige å få gratis matkurs hvor en profesjonell kokk kommer og lærer ungdommen å lage sunn og god mat for en idrettsutøver. Dette er et kurs som «Unge kokker» (http://ungekokker.no/) arrangerer i samarbeid med Rogaland idrettskrets

Kurset er søndag 12.mai og det er for ungdom mellom 10 og 20 år. Kursene holdes på skolekjøkkenet på Smiodden skole.

Påmeldingsfrist: snarest, men innen onsdag 8.5. til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (første mann til mølla).

Trykk her for pdf med mer informasjon.

Med vennlig hilsen
FAU, Stavanger Svømmeklubb

Sandnessprinten 2019

ssk sandnessprinten 2019

Helgen 27.-28. april deltok ett fint knippe svømmere fra Stavanger Svømmeklubb på Sandnessprinten 2019. Svømmerne våre gjorde mange sterke løp, satt mange personlige rekorder samt klubb årsklasserekorder og vi hadde utøvere på pallen i 8 av 12 finaler! 

Mer resultater fra stevnet finnes her.

Go SSK!!!

Invitasjon til Techouse Open i Stavanger Svømmehall (Stavanger Open)

techouse open

Stavanger Svømmeklubb har gleden av å invitere til Techhouse Open (Stavanger Open) i Stavanger Svømmehall 24. til 26. mai 2019. Vi gleder oss stort til første stevnet i den "nye" hallen og håper at så mange som mulig tar turen for å svømme fort! Publikum er også hjertelig velkommen! Det er gratis adgang. Invitasjon og xml fil for påmelding kan lastes ned her.

Skolesvømmestevnet 2019

ssk skolesvommestevnet 2019

Tradisjon tro siden 1932 har Stavanger Svømmeklubb årlig arrangert Skolesvømmestevnet for barneskolene i Stavanger og omegn. 2019 er intet unntak og årets utgave as Skolesvømmestevnet og samtidig åpning av "nye" Stavanger Svømmehall gikk over all forventning! 600 svømmere og massevis av tilskuere sørget for at det runget i veggene i en stappfull Stavanger Svømmehall. Sjeldent har vi sett så mye entusiasme, lagånd og mestringsfølelse som her! Dette var kjekt og vi gleder oss allerede til neste år!

Masse bilder fra stevnet finnes her: https://bilder.stavangersvommeklubb.no

Resultater fra stevnet kan lastes ned her: http://stavangersvommeklubb.no/Resultater_Skolesvommestevnet_2019.pdf

Det var utrolig kjekt å være tilbake i Stavanger svømmehall og vi gleder oss stort til å arrangere Techouse Open (Stavanger Open), SSK Kvalikken og NM kortbane for junior og senior her i løpet av 2019!! At Nordsjøstevnet kommer tilbake til byen etter to år i Kristiansand gleder vi oss også til! Nå skal det svømmes fort!!

Go SSK!!

Bergen Swim Festival 2019

bergen swim2019

SSK stilte med Elite og NM gruppene på helgens internasjonale svømmefest i Bergen, som for anledningen var direkte sommerlig. Bergen Swim Festival er et knallbra stevne med god stemning, og selvfølgelig oppnådde SSK mange flotte resultater. Det var stor internasjonal deltakelse og nivået var veldig høyt. Mange svømmere satte nye personlige rekorder, og vi fikk flere gode plasseringer.
Aller øverst troner Sarah Louise sin nye verdensrekord på 200 m bryst. Hun kom inn på 3.44.24 som da er den nye rekorden i klasse SB4, og er 1,5 sekunder raskere enn hennes gamle rekord. Vi bøyer oss i støvet og gratulerer!

Stevnet er lagt opp slik at det er en juniorfinale på formiddagen i tillegg til A og B finaler på kvelden. I A og B finalene svømmer de 16 beste uansett årsklasse, målt etter tider oppnådd på formiddagen. I oppsummeringen nevnes A og B finalistene samt resultater innenfor de 8 beste på juniorsiden (2002 og yngre).

Fredag formiddag:
I juniorklassen fikk vi flere plasseringer blant de 8 beste. Simon fikk 6. plass på 100 fri junior med tiden 53,82, Inger 6. plass på 400 medley med tiden 5.24.36, Simon 7. plass på 50 rygg med 28,95 Sebastian 8. plass på 100 bryst med 1.08.33, Sondre med 7. plass på 200 butterfly på 2.15.11. Marte vant juniorklassen på 200 butterfly 2.21.66. Marte og Inger kvalifiserte seg videre til A-finalene, mens Simon og Sondre kvalifiserte seg på til B-finalen på hhv 50 rygg og 200 butterfly.
Blant seniorene (2001 og eldre) fikk Julie B-finale på 100 fri med «kvalifiseringstiden» 58,52, Truls på samme øvelse B finale på tiden 50,92, mens Jens Petter fikk B-finale på 200 butterfly med tiden 2.15.11.

Fredag kveld – Finaler:
I B-finalene var Julie først ute på 100 fri. Hun knallet til og forbedret tiden til 57,94, og fikk med dette 5. plass i heatet. Truls, som hadde forbedret persen sin på formiddagen, kom inn rett over på 51,23 og fikk 2. plass. Simon hadde 28,65 på sin finalesekvens på 50 rygg og fikk med det 7. plass. På 200 butterfly klarte både Sondre og Jens Petter å forbedre sine tider med 2.14.30 (8. plass) og 2.10.11 (6. plass). I A finalene svømte Inger tiden på 400 medley ned til 5.23.68 og fikk 8. plass. Marte på 200 butterfly gikk ned 2 tideler til 2.21.40 og fikk 7. plass.

Lørdag formiddag:
I juniorklassen og 50 butterfly vi 2. og 3. plass med Marte på tiden 28,86 og Vilde på 29.06 og kvalifiserte seg dermed til B-finalen. Sebastian på 200 bryst fikk 8. plass med tiden 2.30.65, mens Inger fikk 7. plass på 100 rygg med tiden 1.10.06. På 200 medley fikk Simon 6. plass med 2.14.99.
Men høydepunktet på denne lørdag formiddag var Sarah sin verdensrekord !!.

Lørdag – Finaler:
Truls og Erik kvalifiserte seg til B finalen på 200 fri. Truls som i forsøket hadde 1.52.01, svømte på 1.54.82 i finalen som holdt til 7. plass. Erik svømte fortere på kvelden og fikk 1.51.63 - en flott andreplass. Jens Petter fikk fjerdeplass med tiden 25,95 på 50 butterfly. Marte fikk andreplass med tiden 28.78 i B-finalen på 50 butterfly, der også Vilde svømte på tiden 29.31 som holdt til 7. plass.

Søndag formiddag:
I juniorklassen fikk Simon 8. plass på 50 bryst på tiden 30,88. Marte fikk 2. plass på 100 butterfly på 1.03.88, mens Inger fikk 1. plass på 200 rygg på tiden 2.26.13. Med denne tiden forbedret hun også sin egen klubbrekord på øvelsen. På 50 fri fikk Marthe 5. plass på 50 fri på tiden 27,87, mens Vilde fikk 8. plass på tiden 28,23.
På 400 fri kvalifiserte Erik seg til A-finalen mens Truls til B-finalen. Jens Petter kvalifiserte seg til B-finalen på 100 butterfly, mens Marte og Inger var til B-finalen på 100 butterfly og 200 rygg. Julie kvalifiserte seg også på 50 fri til B-finalen

Søndag finale:
Erik fikk fin 4. plass i A-finalen 400 fri med tiden 3.56.65, mens Truls fikk 3. plass i B-finalen på 4.02.75.
Marte vant B-finalen på 100 butterfly med tiden 1.02.94 og forbedret tiden sin fra formiddagen. Jens Petter fikk 6. plass med tiden 57.46. Inger fikk 3. plass i på 200 rygg med tiden 2.26.72. Julie fikk 7. plass tiden 27.45.

Landsstevnet 2019

ssk landsstevnet2019

Helgen 23-24 mars var klubbens råeste gruppe «Dreamteam» på Landsstevnet i Asker! Det ble en helg fullt med idrettsglede, prestasjonsglede og vennskap. Noen deltok før første gang, mens andre svømte noen av sine beste løp ever. Både utøvere, ledsagere og trenere er fornøyd med god innsats! Det er også verdt å nevne at guttene avsluttet stevnet med et flott gull på 4*50 IM stafett!

Vi er stolte av dere og gleder oss til å se dere i action igjen på neste stevne!!

Go SSK!!

SSK Rekrutten 2019

ssk rekrutten 2019

Helgens rekruttstevne i Hundvåg Svømmehall ble en kjempesuccess. 110 ivrige og spente rekrutter fra 8 lokale klubber kastet seg i vannet og svømmte inn til flotte tider! Det var upåklagelig stemning i hallen og ett fantastisk publikum heiet samtlige unge, håpefulle i mål!

Stavanger Svømmeklubb ønsker å takke alle klubber, svømmere, trenere, foreldre og den fantastiske dugnadsgjengen som stillte fra Stavanger Svømmeklubb for en fantastisk lørdag i Hundvåg Svømmehall!

Go SSK!!

Årsmelding og saksgrunnlag til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb

ssk aarsmelding 2018

Minner om at det blir avholdt årsmøte for Stavanger Svømmeklubb onsdag 27. mars 2019 klokken 19:00.

Møtet avholdes på Scandic Hotel Forus, og i den forbindelse hadde vi satt stor pris på DIN deltakelse. Klubben trenger engasjerte medlemmer som kan være med å stemme og forme klubben fremover.

Årsmelding og saksgrunnlag for årsmøtet kan lastes ned her.

Som nevnt i innkalling av 26. februar 2019 er det ønskelig at alle medlemmer som kommer til å stille på møtet registrerer seg her.
Dette for at vi som klubb skal kunne gjøre registrering av fremmøtte mer effektivt samt avpasse størrelsen på lokalet.

Vel møtt!

Styret
Stavanger Svømmeklubb

13 SSK svømmere klare for ÅM!

56497148 2610731859001245 5044237749675098112 o

Totalt 13 svømmere kvalifiserte seg til ÅM på Klepp i juni.

Basert på sammenlagt resultater fra helgens LÅMØ, blir de 30 beste svømmere i årsklassene 2003, 2004, 2005 og 2006 fra alle landsdelene direkte kvalifisert til ÅM som arrangeres på Klepp i juni. Vi gratulerer følgende svømmere:
1. Emma
2. Vilde
3. Inger
4. Karianne
5. Silja
6. Susanne
7. Andrea
8. Maria
9. Stian
10. Elias
11. Andreas
12. Aksel
13. Thomas
I tillegg har vi noen svømmere som ligger tett opp mot, og som kan styrke troppen om det blir avmeldinger fra noen svømmere over på listen. 

Lykke til med forberedelsene! Vi gleder oss!

Stavanger Svømmeklubb best på LÅMØ Vest 2019!!

lamo vest 2019

Laget som dro med bussen til LÅMØ på Karmøy på fredag var 23 jenter og 15 gutter. Vi var klubben med flest svømmere. Blant svømmeklubbene fra Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland som utgjør LÅMØ Vest, ble SSK klart beste klubb med 52 poeng. Det er de 6 beste sammenlagt poengsummene etter alle øvelsene, det vil si 400 fri, 100 butterfly, 200 bryst, 200 rygg og 200 medley for de eldste og 50 butterfly, 400 fri, 100 bryst, 100 rygg og 200 medley for 2008 klassen, som gir klubbpoeng. Og vi hadde mange av disse poenggivende plasseringene:
• I J03 fikk Emma 4. og Vilde 5. plass
• I J04 fikk Inger 3. og Karianne 6. plass
• I J05 fikk Silja 1. og Susanne 2. plass
• I J06 fikk Marie 6. plass
• I J08 fikk Karen 1. plass
• I G03 fikk Stian 4. plass
• I G05 fikk Elias 4. plass
• I G06 fikk Andreas 1., Aksel 2. og Thomas 6. plass
• I G07 fikk Thomas Steen 4. plass

Det betyr at vi fikk hele tre LÅMØ Vest mestere: Silja, Karen og Andreas. Gratulerer !

Andreas Sigvaldsen svømte også inn til to nye norske rekorder i 13års klassen. 400 fri på 4.19,60 og 200 rygg på 2.16.62. Godt jobba!

For mange er dette stevnet årets høydepunkt. Nå er det for de 30 beste i de eldste klassene en mulighet i juni å konkurrere med de beste i sin årsklasse i landet når ÅM arrangeres på Klepp.

Alle våre svømmere opplevde å sette minst en personlig rekord, mens flere perset på alle øvelsene. Det var mange store øyeblikk og fantastiske prestasjoner, og de fleste bør bli nevnt i en slik oppsummering. Men denne gang sier vi stolt at laginnsatsen var helt glimrende, som den skal være.

Det finnes masse mer bilder fra mesteskapet her:
https://bilder.stavangersvommeklubb.no/LÅMØ-Vest-2019/

GO SSK!!

LÅMØ 2019

Denne helgen er 40 unge lovende SSK svømmere på Karmøy for å svømme Landsdels årsklassemesterkapet i svømming (LÅMØ). Det er livestreaming som kan følges direkte under. Livetiming og resultater finnes på: http://livetiming.medley.no/stevnedetaljer.aspx?stevnenr=2593

Lykke til alle sammen!! Go SSK!!

Masters NM 2019

SSK Mastersgruppe nm masters2019

Da var masters NM 2019 ferdig for i år. Stavanger Svømmeklubb stilte med 7 svømmere fra vår nye Masters gruppe. Ivar, Ole Martin, Thomas, Håkon, Morten, Karoline og Torill satte seg i bilen på fredag morgen og satte kursen mot Ado Arena i Bergen. Noen svømte nærmere «gamle» personlige rekorder enn andre, men alle var enige om at det var kult å konkurrere igjen. Med mange tidligere storheter i norsk svømming på start, var det med stor ydmykhet og fightervilje det unge stavangerlaget la ned hodet og ga gass.

Flere nasjonale rekorder ble satt, i tillegg til flere medaljer!!

Norske rekorder:
Fredag: 200m butterfly Håkon 2.14.92 og 4x50m Medley 1.45.19
Lørdag: 200 IM Morten 2.14.65 og 100 Rygg Thomas 59.85
Søndag: 50m Rygg Thomas 26.24 (klubb og kretsrekord i tillegg...way to go Thomas!!!)

Medaljer:
100 Fri: Karoline gull 1.01.78 Klasse 0, Thomas Sølv 53.46, Morten bronse 53.55
200 butterfly: Håkon gull 2.14.92
50 bryst: Gull Torill 35.78, Bronse Ole Martin 30,39
4x50 medley herrer: Gull 1.45.19
400 fri: Gull Ole Martin 4.42.40
200 IM: Gull Morten 2.14.65
100 bryst: Gull Torill 1.18.85
200 rygg: Gull Karoline 2.27.37, Gull Thomas 2.15.59
4x50 fri herrer: Sølv 1.35.74
200 fri: Gull Morten 1.57.65
100 rygg: Gull Karoline 1.11.29, Gull Thomas 59.85
200 bryst: Torill 2.52.20
100 butterfly: Sølv Håkon 59.15
50 fri: Sølv Karoline 28.77
50 rygg: Gull Karoline 33.49, Gull Thomas 26.24
100 IM: Gull Karoline 1.11.04, Gull Thomas 59.46, Sølv Morten 1.04.06

Kort oppsummert:
En meget bra helg med mye bra svømming/læring og inspirasjon! Vi gleder oss å se hva SSK Masters kan utrette fremover! 

Go SSK!!

 

Innkalling til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb

aarsmote

Styret innkaller herved til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb i henhold til NIFs lovnorm for idrettslag § 13. Årsmøtet avholdes onsdag 27. mars klokken 19:00 på Scandic Hotel Forus, Bjødnabreen 2, 4033 Stavanger.

Trykk her for å laste ned komplett innkalling.

Invitasjon til åpning av "nye" Stavanger Svømmehall og Skolesvømmestevnet 2019

ssk skolesvom 2019

Stavanger Kommune og Stavanger Svømmeklubb ønsker herved å invitere barne- og ungdomskolene i Stavanger og omegn til åpning av «nye» Stavanger Svømmehall og
Skolesvømmestevnet 2019. Dato for begivenheten er satt til torsdag 11. april 2019.

Last ned invitasjonen og påmeldingsskjema her.

Vi gleder oss stort!!

 

Hundvåg Open 2019

ssk hundvag open 2019 2

Helgen 16. og 17. februar arrangerte Stavanger Svømmeklubb Hundvåg Open. Stevnet gikk på skinner som vanlig og 300 svømmere fra 13 klubber stillte til start på ca 1200 starter. På bildet over er en fornøyd gjeng som vant hvert sitt gavekort a 1000kr i allsidighets konkurransen hvor en måtte svømme alle 4 svømmeartene fordelt over to dager (Kari stilte på bildet på vegne av Vilde som dessvere var gått hjem).

Det ble satt klubb årsklasserekorder, tatt krav til jr utviklingslandslaget, en hel del utøvere svømte inn til nye personlige bestetider og trenerne våre var godt fornøyde.

Trykk her for å se resultatene fra stevnet sortert pr gruppe (tar litt tid å loade pga store mengder data).

Trykk her for oversikt over UM og NM krav for sesongen 2019/2020

ssk hundvag open 2019 1

Bildet over viser stafettlaget SSK Mix 2 som vant 4x50 fri mix stafett finalen. De ble servert en rykende fersk pizza i premie, noe som ble godt mottatt etter en lang dag på stevne.

Tusen takk til alle foresatte som alltid stiller opp med ett stort smil for å jobbe dugnad. Vi ønsker også å takke Klubben.no, vår trofaste leverandør av svømmeutstyr som alltid stiller opp med gavekort til stevnene våre!!

Go SSK!!

 

Retningslinjer for støtteordninger til landslagssvømmere i SSK

ssk elitesatsning landslag stotteordninger

Stavanger Svømmeklubb ønsker, som en del av klubbens målsetting rundt et internasjonalt perspektiv i elitesatsingen, å fastholde og styrke arbeidet i og rundt klubbens beste svømmere.

Vi vet av erfaring at det kan være store utgifter knyttet til det å svømme på landslagsnivå, og samtidig få en hverdag til å fungere med trening, stevner, leirer, utdannelse og et sosialt liv. Så for å sikre likebehandling og gi svømmere fra Stavanger Svømmeklubb optimale muligheter har klubben oppdatert sine retningslinjer for støtteordninger til landslagssvømmere i SSK. 

Trykk her for å laste ned pdf med mer info.

 

Hva er LÅMØ og ÅM?

SSK hva er lamo og am

Det kommer til stadighet spørsmål fra nye svømmere og foreldre om hva LÅMØ og ÅM er for noe. Vi har derfor laget ett lite skriv som kan lastes ned ved å trykke her som forteller litt om hva dette er og hvordan en kvalifiserer seg til å være med. 

Vi oppfordrer så mange som mulig fra klubben til å svømme LÅMØ øvelsene og bli med på dette kjekke stevnet hvert år!!  Hvis du enda ikke har svømt alle 5 øvelsene til LÅMØ er dette fullt mulig å få til på Hundvåg Open og LÅMØ Kvalikken på Bryne denne måneden.

LÅMØ Vest 2019 arrangeres helgen 15. - 17. mars på Karmøy og ÅM arrangeres helgen 8. - 10. juni på Klepp.

Go SSK!!

 

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 13. februar 2019

ssk ekstraord aarsmote 2019

Styret i Stavanger Svømmeklubb innkaller herved til ekstraordinært årsmøte onsdag 13. februar kl. 19.00 på Idrettens Hus (Viking stadion), Gamle Jåttåvågen 7, 4020 Stavanger. Innkalling skjer iht. klubbens lov §17. 

Ekstraordinært årsmøte vil behandle følgende saker: 
- Vedta idrettslagets organisasjonsplan. 
- Vedta ny lov for Stavanger Svømmeklubb.

Trykk her for å laste ned sakspapriene til møtet.

Vel møtt!

Styret i Stavanger Svømmeklubb

Skagerak Swim 2019

ssk skagerak 2019

SSK stilte med 24 svømmere på årets første langbanestevne i Kristiansand. Svømmerne er inne i en god treningsperiode og langbanesesongen kommer først skikkelig i gang på våren. Men Skagerak er en fin anledning til å teste langbaneformen. Trenerne er fornøyd med innsatsen og resultatene.

Inger setter ny klubbrekord på 200 m rygg med tiden 2:26.75. Den gamle rekorden var fra 2002. Fabian klarer på hundredelen å få et NM langbane krav på 50 butterfly med tiden 27.49. Vi gratulerer!!

I finalesekvensen på lørdag ettermiddag har vi totalt 18 starter fordelt på Sebastian, Simon, Julie, Jens Petter, Sondre E, Fabian, Marthe, Vilde, Emma, Stian, Lisa, Anne Sofie og Sondre LM.
Sebastian får 3. plass på 50 bryst med tiden 31.35. Marthe vinner 50 bf på 28.83 og får tredjeplass på 50 fri med tiden 28.03 Lisa vinner en tredjeplass på tiden 33.14, som er bare et par tideler over NM langbanekrav. På mixlaget svømmer Simon, Jens Petter, Marthe og Vilde inn til en 5. plass. Gratulerer.
Ellers er det kjekt at mange setter nye personlige rekorder!!

Mer resultater fra stevnet finnes her: http://stavangersvommeklubb.no/konkurranse/ssk-statistikk-antall-prosent-nye-bestetider-pr-stevne

Go SSK!!

VALG 2019 - Invitasjon til å komme med forslag på kandidater

Årsmøtet i Stavanger SK avholdes i løpet av Q1 2019. Alle som har vært medlem av klubben i minst 1 måned, har fylt 15 år og oppfylt sine medlemsforpliktelser har forslagsrett, stemmerett og kan stille til valg.

Etter sammenslåingen av Madla Svømmeklubb og Stavanger Svømme Club våren 2018 ble det konstituert et interim styret for Stavanger SK som vil sitte frem til årsmøte i 2019. Alle verv som velges av årsmøte er i år er på valg. For å sikre fremtidig kontinuitet i styrearbeidet vil det etableres valg for 1. og 2. år av gangen.

Valgkomiteen er i gang med arbeidet og ønsker navn på kandidater til følgende organ: Styret, Kontrollkomite og Valgkomite.

Innkomne forslag på kandidater til valgkomiteen blir videreformidlet til styret som skal innstille overfor årsmøtet når det gjelder denne komiteen. De som ønsker å sende sitt forslag på kandidater til valgkomiteen direkte til styret kan gjøre det. Øvrige verv er det valgkomiteen som har innstillende myndighet på.

Forslag på kandidater (det kan gjerne være deg selv) bes sendt til Valgkomiteen v/ leder innen 24.01.2018.

Fortrinnsvis bør kandidater som foreslås ha gitt sin aksept til å stille til valg. Foruten kandidatens navn må også adresse, telefonnummer, yrke/utdannelse, tidligere verv og andre opplysninger som er relevante for kandidaturet framkomme. Dersom kandidaten som foreslås ikke er forespurt må det informeres om det. Husk også å oppgi ditt eget navn, telefon/e-post.

Vi håper på stort engasjement til beste for Stavanger SK!

Line Marie Jørmeland
Leder av Valgkomiteen for årsmøtet 2019
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf.: 90783516

Norges største svømmeklubb søker Svømmeskoleansvarlig

ssk svømmeskole

Stavanger Svømmeklubb søker en engasjert svømmeskolesjef (heretter svømmeskoleansvarlig) i fulltidsstilling som kan videreutvikle og styrke klubbens posisjon som foretrukken leverandør av svømmeopplæring i Stavanger.

Klubbens svømmeskoleansvarlig vil ha det overordnede (administrative, faglige og praktiske) ansvaret for svømmeskolens avdelinger (svømmekurs, skolesvømming, barnehagesvømming og prosjekter) og skal sikre at all opplæring i klubben gjennomføres i tråd med de prinsippene Norges Svømmeforbund har lagt til grunn i Norges Svømmeskole. Svømmeopplæringen omfatter barn, ungdom og voksne.

Mer info on stillingen finnes her

Nordisk Mesterskap i svømming, Oulu Finland 7.- 9. desember 2018

ssk representerer norge nordisk finland 2018

Denne helgen representerer 3 av våre flotte svømmere Norge i Nordisk mesterskap som arrangerers i Oulu, Finland.

Du kan følge Marthe, Sarah Louise, Erik og dem andre svømmerne fra den norske troppen live på linken under. Forsøk 08:00 og finaler 16:30 (norsk tid).

Vi ønsker hele den norske troppen LYKKE TIL!!

http://www.livetiming.fi/index.php?cid=4128

Treningstider romjulen 2018

ssk treningstider romjulen 2018

Her er oversikten over årets juletrening.

Vi ønsker en tilbakemelding på hvem som er hjemme i romjulen slik at vi vet sånn noenlunde hvor mange som stiller på trening til enhver tid.

Er det noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med deres respektive gruppetrener.

Gruppene som ikke er nevnt i denne oversikten tar en velfortjent juleferie og lader opp til full rulle igjen fra og med onsdag 2. januar.

God jul!

Mvh
Trenerne

Niels-Jørgen Jørgensen ansatt som Sportssjef i Stavanger Svømmeklubb!

Niels jorgen jorgensen ansatt som sportssjef i stavanger svommeklubbStavanger Svømmeklubb er glade og stolte over å kunne presentere Niels-Jørgen Jørgensen (53) fra Danmark som Sportssjef fra 1. januar 2019. Niels-Jørgen er en av Danmarks mest erfarne elitetrenere og kommer fra KVIK Kastrup i København, hvor han har fungert som sjefstrener de siste 8 årene frem til 31. desember 2018.

Niels-Jørgen, født i Sønderjylland, hadde en aktiv karriere som svømmer både i klubb og på landslag, som ble avsluttet med studie/svømmeopphold på Tawson State University i Washington DC - US, hvor han var på scholarship.

Etter dette begynte han en lang trenerkarriere i både dansk og internasjonal svømming. I den forbindelse, og som supplement til diverse universitetsstudier, gjennomførte Niels-Jørgen en Diplomtrenerutdannelse på Syddansk Universitet fra 1996-99.

Niels-Jørgen var sjefstrener i AGF fra Aarhus i 21 år og har de siste 8 årene arbeidet som sjefstrener i KVIK Kastrup. Han har samtidig arbeidet som lærer og veileder på Institutt for Idrett på Universitetet i Aarhus i 5 år. Han har dessuten hatt ansvaret for Marselisborg Gymnasie – og Falkonergaardens Team Danmark trening i Aarhus og København. Niels-Jørgen har gjennom hele sin trenergjerning atskillige ganger vært uttatt som trener til EYOF, EMjr., EM og VM med det danske landslaget.

Niels-Jørgen er en av de mestvinnende klubbtrenere i Danmark, hvor KVIK Kastrup har ligget på topp-3 både på årgang-, junior- og seniorsvømming de siste årene. Hans svømmere har vunnet over 400 danske junior- og seniormesterskap, samt satt adskillelige danske junior-, senior- og nordiske rekorder.
På landslagsnivå og internasjonalt nivå har Niels-Jørgen i sin trenerkarriere hatt utallige svømmere til EYOF, EMjr. EM og VM. Hans svømmere har vært i finalene ved samtlige mesterskap og vunnet medaljer i EYOF, EMjr og EM.

Niels-Jørgen sier dette om å skulle startet som Sportssjef i Stavanger Svømmeklubb:
«Jeg gleder med virkelig stort til å bli en del av det nye, spennende og utfordrende prosjektet i Stavanger Svømmeklubb. Jeg vil gjøre mitt ytterste for at den nye felles svømmeklubben i Stavanger skal bli suksessrik. Det være seg flotte sportslige resultater, godt treningsmiljø, gode relasjoner mellom alle i klubben og en god sammenhengende kraft fra Talentutvikling frem mot den absolutte Elite. Jeg vil gå til oppgaven med ydmykhet og håper jeg kan leve opp til klubbens tillit.»

Niels-Jørgen starter i Stavanger Svømmeklubb i januar 2019 og kommer til å stå i spissen for konkurranseavdelingen hvor han skal skape en sterk kultur og team spirit blant våre trenere og svømmere. Han skal lede utarbeidelse og implementering av vår nye sportslige strategi- og handlingsplan, og ikke minst ta profesjonaliteten i klubben opp i Norgestoppen. Vi er sikre på at Niels-Jørgen kan bringe våre beste svømmere fra nasjonalt toppnivå til internasjonalt toppnivå samtidig som han evner og ønsker å jobbe hardt for å styrke hele vår konkurranseavdeling fra Hai til Elite. Dette er en unik utviklingsmulighet for både svømmere, trenere og klubb som vi alle ser frem til å ta del i!

Stavanger Svømmeklubb ønsker en svært kompetent Sportssjef velkommen på laget!

Styret

Pdf av press release kan lastes ned her.

 

Påmelding til vårens kursrunde er åpnet!

stavanger svommeklubb svommekurs varen 2019

Å kunne svømme er en grunnleggende ferdighet som alle mennesker må kunne. Det kan redde ditt og andres liv.

Vi i Stavanger Svømmeklubb er utrolig stolte av at vi lærer tusenvis av Stavangers innbyggere å svømme hvert eneste år!

Klubben tilbyr kurs til alle aldersgrupper på alle nivåer. Vi har baby- og småbarnsvømming, vanntilvenning, forskjellige svømmekurs for barn og ungdom samt crawlkurs for nybegynner og videregående voksne.

Det er aldri for sent å begynne å svømme!

Vårens kursrunde er nå lagt ut for påmelding og kursene fylles raskt opp. Meld deg og/eller dine barn på ett svømmekurs snarest for å sikre deres kursplass våren 2019.

Oversikt over ledige kurs og mer info finner du her:
https://kurs.stavangersvommeklubb.no

Oppsummering UM/jr NM 2018

ssk beste klubb um 2018

Da er UM og junior NM over for denne gang. Det har vært et meget vellykket stevne for SSK. Vi ble beste klubb på UM! Vi topper poengstatistikken i tillegg til medaljestatistikken. Det ble hele 11 gull, 4 sølv og 1 bronse på UM. På Junior ble vi 6. beste klubb på poeng og 7. beste på medaljestatistikken. Her tok man 1 gull, 2 sølv og 7 bronse. Veldig bra! 

Kollektivt som klubb har vi også mye å glede oss over. Det er en hard kamp om stafettplassene i SSK for tiden og dette gjør at utøverne er enda mer motivert for å gjøre det bra her. Det var flere som gjorde kanonløp på stafettene i helgen. For flere var nok også stafettene høydepunktet i helgen. Støtten fra tribunen var også fenomenal under stafettene, men også på stevnet for øvrig. Det ble satt 2 nye klubbrekorder (hvorav en ny kretsrekord) og hele 13 nye klubb årsklasserekorder i løpet av helgen så det er ikke tvil om at vi har mye bra på gang!

Vi skal være veldig stolt over hva vi har fått til sammen i SSK på så kort tid etter sammenslåingen. Mange mennesker er i sving for å få dette til. Svømmere, trenere/ansatte og foreldre/frivillige bidrar til å dra lasset og gjør en fantastik jobb! Klubben har virkelig blitt lagt merke til i dette mesterskapet, spesielt i UM klassen. Dette er virkelig noe man kan bygge videre på. Nå må vi holde trykket oppe for å ta enda et steg i neste mesterskap! 

Hvis en ønsker å lese mer om hvordan det gikk i helgen, sjekk oppdateringene dag for dag lengre nede på denne siden.

Go SSK!!

Tre SSK svømmere tatt ut til å representere Norge i Nordisk!

nordisk 2018

Marthe, Erik og Sarah Louise er tatt ut til å representere Norge under Nordisk Mesterskap i svømming som arrangeres i Oulu, Finland 7.-9. desember! Gratulerer!! Mer info om troppen som skal til Finland kan du lese her.

Go SSK!!

NM jr. og UM Kortbane 2018

simon slettevold um 2018

Torsdag:
Glimrende åpning av NM jr / UM i Asker!
Simon åpnet med et brak i dag og sikret gull til SSK på 50 bryst og 200 medley på fantastiske nye perser 29,29 og 2.05,03. På 200 medley kjempet Simon mot Jon Jøntveit fra Bryne, men da Jon ikke klarte å holde tritt med Simon på brystdelen, gikk det vår vei. Marthe ga oss den tredje individuelle gullmedaljen på 100 butterfly på en svært god tid og pers, 1.01,59. Ved å bite tennene sammen, og gi full gass uten pust de siste ti metrene, klarte Marte å slå konkurrentene. Ikke nok med det. Guttelaget på 4x100 fri vant UM. Simon ga laget en solid føring på sin 1. etappe på den meget gode tiden 52,21, og satte standarden for de andre gutta. Christian fulgte opp med 53,7, Stian med 54,34 og Olav avsluttet med 53,77. Vi gratulerer! 
Ellers var det god svømming med flere perser. Spesielt kan vi trekke fram Helene sin nye pers 200 bryst på 2.32,04, og ikke minst Fabian sin 4. plass på 50 butterfly på 26,78.
Da ser vi fram til finalene i kveld! Go SSK!!

Stevnet kan følges på web-tv her: https://livestream.com/livetiming-tv/nmjr-2018

Mer bilder fra NM jr/UM kortbane 2018 finner du her: https://bilder.stavangersvommeklubb.no

nmjr um 2018 2 finaler

SSK fortsetter medaljefangsten!
Kveldens høydepunkt var 4 x 100 crawl stafett for klubbens juniorgutter. Som outsidere i bane 8, satt de tonen ved en høyspent Jens Petter som åpner på gode 51,85, fortsetter med Truls på 50,20 som gir laget en solid andre plass bak Bærumsvømmerne, før tredjemann Simon holder den klare 2. plassen og den gode prestasjonen fra UM stafetten på 51,58 før ankermann Martin sikrer kveldens overraskende 2. plass til SSK. Fortsett sånn gutter.

Jentene svømmer stafett de også. I 4x50 medley svømmer Karianne ryggen på 31,36, Helene bryst på 32,32, Marthe butterfly på 27,74 mens Julie avslutter med 26,04 og sikrer en flott 5. plass.

Helene følger opp sin kanonprestasjon på 200 bryst i finalen i kveld, og svømmer inn til 2.32,19 som gir henne (og oss) en flott bronsemedalje. Simon som vant 200 medley i UM klassen, følger opp med en 6. plass i NM junior på en noe svakere tid som vi skylder på debutantens finalenerver i NM juniorsammenheng. I samme gate klarer Marthe en flott 5. plass i finalen, bare litt bak tiden i formiddag. Trener Thomas strålende fornøyd. På 50 butterfly gjentar eksakt Jens Petter tiden fra forsøket, og svømmer inn til en god 5. plass på tiden 25,25. Og sist, Martin med 12 hundredeler svakere tid enn i formiddag, kommer inn til en 6. plass med tiden 28,96
Da ser vi fram til morgendagen.

GO SSK!! 

fabian ssk

Fredag:
Fredag formiddag startet der vi slapp i går ved at vi vinner UM på 4 x 50 medley for guttene. Stian åpner sterkt med 28,52 på ryggen. Simon viser hvorfor han vant 50 bryst, og slår til med en etappetid på 28,62 mens Fabian knaller til med 25,92 på butterfly. På dette tidspunktet er det noe usikkert hvem som vinner fordi vi får god kamp fra Bryne. Men Christian spretter opp etter rask undervannsarbeid, og svømmer crawlen på utrolige 24,19. Vi gratulerer.
Olav svømmer 400 fri i UM på ny pers på 4.07,52, og sikrer dermed en god fjerdeplass i UM. Bra Olav! På 50 rygg for gutter i UM klassen blir Simon kun slått av en Karmøy svømmer med 5 hundredeler. Simon perser og svømmer inn på 26,92, og sikrer dermed nok en medalje til SSK. Vi gratulerer. På 100 butterfly knaller Fabian til med 59,28, og debutanten får dermed en fjerdeplass og NM krav. Innsatsvilje over mange år viser at man lykkes til slutt. Marthe ble også nevnt i går, og blir nevnt i dag. På 50 butterfly stemmer det meste, og igjen, ingen (i alle fall i UM klassen) slår henne mot slutten av løpet. Hun perser, og sikrer gull på tiden 27,93. Glimrende!
Så avluttes dagen som den åpner. Guttene er sultne på mer. På 4 x 200 fri får vi et fantastisk sølv da vi ikke klarer å matche Bryne. Simon er i kanonform og svømmer første etappen på 1.55,79. Olav følger opp med 1,57,75, før Stian fortsetter med sin etappe på 1.58,90. Ankermann Christian gjør sitt beste for å prøve å ta igjen Bryne, og svømmer inn på 1.57,76. Ingen av guttene har noensinne svømt så fort før.
Jentene følger opp med en flott 5. plass på 4 x 100 fri. Vilde, Marthe, Emma og Nor klarer å lage stor spenning, og på et tidspunkt følte vi at vi hadde muligheten til en tredjeplass….Flott jenter.
GO SSK!!
 
martin talberg 2018

Fredag kveld:
SSK leder UM poengkampen etter halvkjørt løp, mens vi er nummer 6 i NM junior.
Stafett er supergøy. Guttene er i form. På kveldens 4x50 medley svømmer Simon ryggen på 27,02, Martin brysten på 28,27 og Jens Petter butterflyen på 24,86. På siste etappe leverer Truls så det holder. Jeg vet faktisk ikke om han har svømt fortere på stafett, men 22,40 på frietappen står det respekt av uansett. Det er kamp om medaljene, og SSK får bronsemedaljen, tre tideler bak sølvmedaljen. På 4 x 200 fri var det forventet en tett kamp om medaljene, og forventningen ble til de grader innfridd. Kan ikke huske en så spennende avslutning. Bergensvømmerne, Lambertseter og Stavanger Svømmeklubb holdt det åpent helt til de siste 100 meterne, da Bergensvømmerne trakk noe fra. Vi fikk en tredjeplass etter at Jens Petter åpnet med 1.51,86, Truls med 1.50,99 og Simon med 1.54,86. Selv om Martin nok mentalt var klar for gullet, holdt ikke hans gode 1.55,96 helt inn i dette selskapet. Jentene gjorde også en fantastisk 4 x 100 fri og femteplass. Med en fantastisk åpning av Julie på 56,85, satte hun en solid ny personlig rekord og laget den beste starten tenkelig. Vilde følger opp med 1.00,86, Marte med 58,33 og Annique med 57,54. Dette er veldig bra jenter.
På 50 rygg finalen svømmer Simon litt senere enn i UM finalen i formiddag, men likevel bedre enn hans beste tid inn mot mesterskapet. Med 27,13 får han en 8. plass. På 100 butterfly har vi Jens Petter i aksjon. Han knaller til, setter ny personlig rekord med 55,27, og belønnes med en tredjeplass. Marthe kvalifiserte seg også til NM junior finalen, og med 28,07 får hun en sjette plass.
 
heia ssk
 
poeng ssk um2018 dag2
 
GO SSK!!
 
jens petter turoy stavanger svommeklubb 2018

Lørdag:
SSK slår til igjen på stafett. Simon, Christian, Fabian og Stian. Gratulerer med UM gull på 4 x 50 fri stafett. Gutta gjør et 4 x 24 løp: Simon på 24,49, Christian på 24,34, Fabian på 24,52 og Stian på 24,89. Det var tett, og Team Sør ga oss kamp til siste meter. Alt sitter, vi har marginene på vår side og vi slår Team Sør med 7 hundredeler.

Sondre E. svømte 200 fly på 2.14,45, perser, og får en flott 4. plass. Samme plassering får Marte på sin 50 fri på tiden 27.09. Gratulerer Sondre og Marte.

Så, Simon og Christian svømmer UM finale på 100 fri. Vi vet de har prikket inn toppformen, og vi har blitt godt kjent med Simon sitt potensial på individuelle øvelser. Simon vinner nok et UM gull på tiden 52,61. Men: vel så gledelig, i dag fikk debutanten i UM sammenheng, Christian, full klaff på sitt løp, og fosser fram til en bronsemedalje på tiden 53,55. Helt topp gutter! Litt tilbake til Simon. Speaker Frank omtaler Simon som han fra Stavanger som herjer med de andre i vannet. Vi er vel ikke helt uenig. På 100 bryst slår Simon til igjen, og sikrer en sølvmedalje på tiden 1.04,49.

I finaleavdelingen fikk vi nok en medalje på 4x50 fri for guttene. Simon åpner på 24,67, Truls tar andreetappen på 23,12, Jens Petter svømmer på gode 22,96 og ankermann Martin slår til med 23,42. To medaljer på formel 1 stafetten er imponerende!

Det har absolutt løsnet litt for Julie. Hun svømmer en flott 200 fri både i forsøket og finalen. Etter å ha hatt en hvileskjær på 2.07 nivå på 200 fri over en lang, lang periode, droppet hun i dag i finalen til 2.04,58. Det holdt til en 6. plass i finalen. Innsats over tid betaler seg til slutt. Martin og Simon svømmer 100 bryst og får hhv 6 og 8 plass. Martin perser med tiden 1.03,51 mens Simon svømmer på 1.04,48, et hundredel fortere enn i formiddag, men en god pers fra tid inn mot mesterskapet.

Jens Petter hadde en NM junior 1. plass å forsvare fra i fjor på 200 fly. Han svømmer tett sammen med OI svømmeren, gjennom hele løpet, men til tross for mye trøkk selv på siste 25 meter, holder det akkurat ikke. Han får en flott sølvmedalje. Vi gratulerer.

Jentene får en 5. plass på 4x100 medley. Anne Sofie (1.08,17), Helene (1.10,32), Marthe (1.01,16) og Julie (57,06).

SSK leder klubbkampen i UM med sine 132 poeng. Andre og tredje plass er våre gode naboer Bryne med 97 poeng og Sandnes med 93 poeng. Dette er jo interessant og gledelig i seg selv. I Junior ligger vi framdeles på 6. plass.

GO SSK!!!

marthe willumsen fly stavanger svommeklubb 2018

Søndag:
Fjorårets mestre på 4 x 50 fri svømmer fremdeles fort. På 4 x 50 fri får vi en flott 4. plass, svært tett opp mot en medaljeplass. Vilde åpner på 27,56, Marthe følger opp med 26,61, Emma svømmer på 27,33 og Karianne gjør 27,57. Det er små marginer i denne idretten, og vi er strålende fornøyd.

Olav får en god 6. plass på 200 fri med tiden og persen 1.57,78, før Marthe knaller til med beste tid inn mot juniorfinalen og UM gull på 200 butterfly med kanontiden 2.15,84. Dette er utklassing i UM sammenheng, og en solid forbedring av personlig rekord. Vi er imponert!! Med en tøff åpning på 1.03 på første hundre, parkerer hun feltet, og holder det store forspranget helt inn. Styrke og glimrende teknikk! I samme gate, Simon. På 100 rygg ser vi tiden 57,02! Ren utklassing og kongen av UM befester sin stilling. Og (selvfølgelig) ikke nok med det, Simon vinner også 100 medley på tiden 57,72. Det er spesielt brystetappen som gir Simon godt rom til de andre, og han vinner med 1,5 sekund til neste mann. Christian (eller CH som jeg lærte i dag) får også en fin 6. plass på tiden 24,92 på 50 fri.

Avslutningsvis, SSK vinner sølv på 4x100 medley. Olav åpner på gode 1.00,73 på ryggetappen, Simon brystetappen på 1.03,76, Fabian 58,99 på butterfly og Christian 52,63 på crawl. Etter hva jeg forstår, presterer samtlige fantastisk, og vi var kun tideler unna at Christian tok igjen Bryne, som tok gullet. Herlig kamp!!

Sondre E., Sondre M., Nor, Johanne, Lisa, Håvard, Christian, Fabian, Marthe, Martin, Live, Annique, Olav, Simon, Helene, Anne Sofie, Benedicte, Vilde, Inger, Mari, Emma, Julie, Kari, Kristoffer, Julie, Karianne, Jens Petter, Truls, Stian, Susanne og Torill. Dere har alle stått på og bidratt til at Stavanger Svømmeklubb blir beste klubb under UM. Uten bredde, ingen topp! Vi blir sjette beste klubb i Junior NM, en sterk påminnelse om at vi har en stor jobb framfor oss.
 
I Junior NM finalene i kveld vinner Marthe NM junior finalen med 5 tideler. Litt roligere åpning gir mer power mot slutten, som var nyttig i forhold til å slå konkurrenten fra Lambertseter. Og fordi hun har overbevist Norges Svømmeforbund om sine ferdigheter, er hun også tatt ut til Nordisk sammen med Sarah Louise og Eirik.

Helene får en flott 6 plass på 100 bryst i Junior NM på tiden 1.11,17. Simon knaller til igjen på 100 medley og får en 3. plass med tiden 57.59. Mari får en 5. plass på 1500 fri i UM. Hun svømmer noe bak hennes personlige pers, men hun har fått en veldig fin utvikling i det siste, og er på stigende trend. Guttene får en 3. plass på 4x100 medley (Simon, Martin, Jens Petter og Truls), mens Jentene får en 5. plass på 4x50 fri, og alle svømmer sin etappe på 26 tallet. Glimrende Julie, Marte, Annique og Vilde. Jens Petter får en 6. plass på 200 fri med tiden 1.52,32.
Nå må jeg på flyet. Takk for innsatsen.
Vi gleder oss til fortsettelsen!!
 
GO SSK!!

Gratis barnehagesvømming

ssk barnehage Svomming

De siste tre årene har vi i Stavanger Svømmeklubb hatt over 3000 barn fra barnehager i Stavanger, Sandnes og Sola på svømmeopplæring i barnehagens åpningstid. Vi er ekstremt priviligerte som får ansvar for å introdusere så mange barn til den fantastiske idretten, og ikke minst, den liv-reddende kunnskapen som svømming faktisk er. Gjennom barnehagesvømming hos oss får barna oppleve massevis av mestring, og ikke minst ha det gøy og bli trygge i vann.

Stavanger Svømmeklubb har plass til mange, mange flere barnehagebarn så det er bare å melde seg på! Jobber du i barnehage? Har du barn i barnehage? Eller kjenner du noen med barn i barnehage? Send dem en link til infosiden vår om barnehagesvømming så setter vi opp kurs til dere helt gratis!

Trykk her for å lese mer om barnehagesvømming og påmelding av deres barnehage.

Se reportasjen fra barnehagesvømmingen vår på NRK Dagsrevyen her:
https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA19100317/03-10-2017#t=25m59s

Hver nordmann en svømmer, hver svømmer en livredder!

 

Nordsjøstevnet 2018

stavanger svommeklubb nordsjostevnet 2018

Da er en begivenhetsrik helg for SSK over for denne gang. Klubben stilte som største klubb med hele 47 kvalifiserte svømmere på Nordsjøstevnet 2018 i Kristiansand. For mange var dette første gang på Nordsjøstevnet som er ett stevne med topp internasjonal deltakelse. Det var også gode gjennomkjøringer for de som skal svømme UM/Junior NM om mindre enn 2 uker. Både trenere og reiseledere kan melde om topp stemning og mye god læring for veien videre!

Det ble tatt en hel del bilder under helgens stevne som er tilgjengelige på bilder.stavangersvommeklubb.no

Foruten mye rask svømming og haugevis med perser satt av alle våre deltakere må følgende prestasjoner nevnes:

Medaljer:
Sarah Louise Rung: 1.plass 100 bryst i para klassen.
Erik Gidskehaug: 3. plass 1500 fri superfinale i senior klassen (samt Senior landslagskrav og kval til Nordisk som arrangeres i Finland i begynnelsen av desember).
Kari Lærdal: 3.plass 50 bryst i jenter 03-04 klassen.
Inger Sandvold: 2. plass 200 rygg i jenter 03-04 klassen.
Simen Slettevold: 2.plass 50 fri, 2.plass 50 fly, 2.plass 200 rygg, 3.plass 100 bryst og 3.plass 200 bryst i gutter 02-03 klassen.
Karoline Wilhelmsen Steen: 2.plass 50 fri i jenter 05 klassen.
Susanne Steinnes: 1.plass 50 bryst i jenter 05 klassen og sitt første Junior NM krav!
Silje Vert-Monig: 1.plass 200 Medley, 1.plass 200 fly, 1.plass 100 fri, 2.plass 100 rygg, 2.plass 200 rygg og 2.plass 100 IM i jenter 05 klassen.
Marthe Cecilie Willumsen: 3.plass 200 fly og 3.plass 100 fly i jenter 01-02 klassen.
Martin Skar Talberg: 1.plass 100 IM og 1.plass 50 bryst i gutter 00-01 klassen.
Christian Øgreid: 3.plass 100 fri i gutter 02-03 klassen.

Følgende svømmere svømte B-finaler:
Thomas Brustveit: 50 rygg og 100 rygg
Kristoffer Aronsen Samuelsen: 100 rygg, 100 fly og 100 IM
Martin Skar Talberg: 50 bryst
Jens Petter Turøy: 100 fly
Marthe Cecilie Willumsen: 50 fly og 100 fly

Superfinaler:
Simon Slettevold: 200 rygg
Erik Årsland Gidskehaug: 1500 fri, 400 fri og 200 fri
Martin Skar Talberg: 100 IM
Helene Baxter: 400 IM

Lag:
SSK hadde et jentelag i finalen på 4x100 fri som tok en flott 6.plass
Guttene kvalifiserte inn 2 lag til finalen på 4x100 som tok en 4. og 6.plass

Komplett oversikt over helgens resultater finner du her (NB! tar litt tid å laste denne siden)

SSK Klubbrekorder:
Erik Gidskehaug: nye klubbrekorder på 400fri og 1500fri
Full oversikt over SSK klubbrekorder finner du her.

Kretsrekorder:
Erik Gidskehaug: nye kretsrekorder på 400fri og 1500fri

SSK Årsklasserekorder:
Simon Slettevold: ny årsklasserekord for gutter 16år på 200 rygg
Susanne Steinnes: ny årsklasserekord for jenter 13år på 50 bryst
Marthe Cecilie Willumsen: nye årsklasserekorder for jenter 16år på 200 fly og 100fly
Martin Skar Talberg: nye årsklasserekorder for gutter 18år på 100IM og 50 bryst
Helene Baxter: ny årsklasserekort for jenter 18år på 400IM
Full oversikt over SSK årsklasserekorder finner du her.

Selv om det er fantastisk å konkurrere i ett fint anlegg som Aquarama i Kristiansand gleder vi oss nå stort til å få Nordsjøstevnet tilbake i en nyoppusset Stavanger Svømmehall høsten 2019!

Go SSK!!

Gratulerer til Jonas Bomo som er tatt ut til Special Olympics World Summer Games

Bilde troppen 1024x1024

14.-21. mars 2019 arrangeres Special Olympics World Summer Games I Abu Dhabi og Dubai og Jonas Bomo fra Stavanger Svømmeklubb er tatt ut som del av troppen! Norge har med 4 svømmere, en trener og en leder. Delegasjonen totalt består av 28 utøvere og 22 ledere/trenere fra 6 ulike idretter.

Svømmetroppen består av:

  • Jonas Bomo, Stavanger Svømmeklubb
  • Ingeborg Marie Fredriksen, Bjørkelangen Svømming
  • Stina Nygård, Bryne Svømmeklubb
  • Tryn Eide Arnevik, Svalbard Turn

Troppen ledes av Trude Halvorsen (leder) og Nils Uno Davidsen (trener).

Les mer om hele den delegasjonen på hjemmesiden til Norges Idrettsforbund.

Stavanger Svømmeklubb er kjempestolte og heier på deg Jonas!!

 

To nye kretsrekorder til Erik Årsland Gidskehaug under Nordsjøstevnet!

erik gidskehaug ny kretsrekord tilbake paa seniorlandslaget

Erik Gidskehaug er i godt driv for tiden. Under fredagens finalesekvens på Nordsjøstevnet svømte Erik inn til ny kretsrekord, og tredje plass, i det sterke finalefeltet på 1500 fri. Tiden 14:55,85 sikrer ham ny plass på seniorlandslaget og til Nordisk, som arrangeres i Finske Oulu første helgen i desember. Lørdag smalt han til med nok en kretsrekord, denne gang på 400 fri med 3.44.39! Gratulerer Erik!!! 

SSK Kvaliken 2018

ssk kvaliken bestemannspremier gutter 2018

Da er SSK Kvaliken over for denne gang og vi er veldig fornøyde med resultatene som er oppnådd de siste tre dagene i Hundvåg Svømmehall. Det er ikke tvil om at det trenes godt i rekkene og at det gror veldig godt i bunnen! SSK stilte med 115 svømmere til start og to av våre egne svømmere; Simon Slettevold (02) og Andreas Sigvaldsen (06) dro avgårde med to av fire bestemannspremier som ble delt ut for beste prestasjoner i løpet av stevnet. Vi gratulerer alle våre dyktige svømmere med flott innsats denne helgen!!

Full oversikt over klubbens resultater fra dette stevnet finnes her.

Go SSK!!

Treningsleir i Hjørring høstferien 2018

lagbilde ssk hjorring hostfferien 2018

Tradisjon tro dro vi også i år til Hjørring i Danmark på treningsleir i Høstferien. Denne gang var vi 100 SSK'ere som dro avgårde og selv om vi var mange har turen gått knirkefritt og det har blitt trent knallhardt i alle grupper. Foruten trening både på land og i vann har vi hatt stor fokus på teambuilding hele uken. Neste helg er vi klare for SSK kvaliken og da smeller det!!

Mer bilder fra turen finnes på bilder.stavangersvommeklubb.no

Go SSK!!

 

Familiebading i høstferien

familiebading nautilus hostferien

Alle hverdager 13:30 til 15:30 i skolens høstferie arrangerer vi familiebading i vårt unike varmtvannsbasseng Nautilus på Eiganes. Klikk her for å lese mer om tilbudet/booke familiebading for deg og dine kjære: https://butikk.stavangersvommeklubb.no

Velkommen!

 

Dreamteam på Landsstevnet 2018

dreamteam paa landsstevnet 2018

Helgen 22/23 september deltok Stavanger Svømmeklubb sitt Dreamteam på Landsstevnet 2018 som ble arrangert på Nordtvet bad i Oslo. Det var en fantastisk helg på alle måter og vi vant medajer både i bassenget og på banketten! Mer bilder her. 

Godt jobba!!

Sarah Louise tar sølv i Para-EM i Dublin!

sara louise stavanger svommeklubb solv para em dublin

Gratulerer til vår kjære Sarah Louise Rung med SØLV på 100m bryst i Para-EM i Dublin!! Det er Sarahs 50. individuelle internasjonale mesterskapsmedalje!!

Invitasjon til rekefest for alle foresatte

rekefest

Til foresatte i alle trenings- og konkurransegrupper (fra Hai til Elite).

Stavanger Svømmeklubb har mange aktiviteter for å styrke samholdet og miljøet blant svømmerne, men vi vet at det også er viktig å få det samme blant foresatte.

I den anledning inviterer Styret og FAU foresatte i alle svømmegrupper til rekefest lørdag 22. september.

Trykk her for mer informasjon og påmelding.

SSK klubbutvikling

klubbutvikling ssk 2018

Høringskonferanse lørdag 22. september kl. 10.00 – 16.00

«Stavanger Svømmeklubb – fra konkurranseklubb til eliteklubb?»

Hva og hvem skal Stavanger Svømmeklubb prioritere de neste 3, 5 og 10 årene? Hvilken er vi og hvilken klubb skal vi bli? Styret i Stavanger Svømmeklubb har vedtatt å utarbeide en virksomhetsplan og en sportslig plan for årene som kommer. Her skal klubbens satsingsområder og mål defineres.

I den anledning inviterer styret (a) trenere og instruktører, (b) svømmere og foresatte og (c) frivillige og andre interesserte til å mene noe om SSKs fremtidige utvikling og prioritering.

Blant annet vil følgende tema bli debattert: (1) visjon og verdier, (2) økonomi, (3) bredde- og aktivitetstilbud, (4) konkurranse og toppidrett, (5) frivillighet, og (6) organisasjon og ledelse for å nevne noe.

Utfyllende program og lokalitet (Stavanger) vil bli tilgjengeliggjort etter hvert – men har du en mening om hvordan SSK bør utvikles – ja da er dette stedet å møte opp!

Meld deg på allerede i dag ved å trykke her. Arrangementet er gratis og lunsj blir servert. Påmeldingsfrist 20. september.

Velkommen til sesongen 2018/2019

Vi håper alle har hatt en fantastisk sommer, fått samlet energi og er klar for en ny sesong fylt av idrettsglede og stolte øyeblikk!

Forrige sesong ble avsluttet med flotte opplevelser som Stavanger Open i Kvernevik Svømmehall og Sommerstevne i Hundvåg Svømmehall, treningsleirer til Sverige med påfølgende deltagelse på Nordiska Ungdomssimspelen (NUSS) i Linköping, Nordisk UM i Riga og NM-leir til Spania med påfølgende NM langbane i Oslo. Det har vært mye svette og kanskje noen tårer, men vi håper det først og fremst har vært en god opplevelse for alle som har vært involvert. Vi vil benytte anledningen til å rette en stor takk til alle frivillige som har gjort disse arrangementene mulig – vi kunne ikke klart det uten dere.

I forbindelse med utvikling av Stavanger Svømmeklubb – og muliggjør stolte øyeblikk også i sesongen 2018/2019 - håper vi at du vil bidra med positiv energi og innsats på områder som har betydning for deg, og gjør de rundt deg gode. For som i all idrett kommer ikke gode resultater og stolte øyeblikk gjennom alenegang, men gjennom idrettens grunnverdier som idrettsglede, felleskap, samhold og ærlighet.

Trenerteam sesongen 2018/2019
Stavanger Svømmeklubb har gleden over å presentere følgende gruppetrenere/lagledere for sesongen 2018/2019.
Elite - Morten Eklund
NM 1 - Thomas Hjers
NM 2 - Ivar Flaten
NM/UM Utfordrere - Ole Martin Ree
K1 - Jonas Prestmo
K2 - Vanja Moralieva
K3 - Norbert Prokopiak
Medley/Hai/Delfin avd. Hundvåg - Katarzyna Smykowska
Medley/Hai/Delfin avd. Sentrum - Under avklaring
Medley/Hai/Delfin avd. Kvernevik - Katarzyna Smykowska
Treningsgruppe - Under avklaring
Dreamteam - Ingrid Møllerop og Sindre Amble
For øvrig vil den enkelte gruppe på Medley, Hai og Delfin være sammensatt av et større trenerteam. Når og hvor disse skal jobbe er under avklaring og vil være klart ved treningsoppstart i uke 34.

Treningstider
Stavanger Svømmeklubb (sportslig utvalg) har forsøkt å fordele og tilpasse treningstidene på en måte som er gir minst mulig konsekvenser for klubbens ulike grupper ut ifra tilgjengelig bassengtid og som i tillegg optimaliserer tilgjengelig ressurser i organisasjonen. Vi håper vi har lykkes i dette arbeidet. K-, NM-, Utfordrer- og Elite gruppene har tjuvstartet sesongen og har trent i to uker allerede, resterende grupper  har treningsoppstart  fra og med mandag 20. august (uke 34). Vi gjør oppmerksom på at det kan være noen oppstartsproblemer når gjelder hvilke grupper og avdelinger den enkelte svømmer skal tilhøre (gjelder spesielt Medley, Hai og Delfin). Skulle du ikke ha fått beskjed om hvilken gruppe og avdeling du skal tilhøre, ber vi deg om å møte opp på den avdeling og det tidspunkt du mener er riktig – så vil trenerteamet gjøre en vurdering om hva som er riktig gruppe for deg. De som ikke har meldt inn ønske om treningssted (gjelder Medley, Hai og Delfin) kan sende dette på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Treningstidene for høsten 2018 kan lastes ned her.

Terminliste
Terminliste høsten 2018 for klubbens ulike grupper kan lastes ned her. Terminliste for 2019 publiseres i løpet av 4. kvartal.

Treningsleirer høsten 2018
Hai og Medley gruppene – Forsand 31. august til 2. september 2018
For informasjon og påmelding trykk her. Påmeldingsfrist onsdag 29. august.

Elite, NM1, NM2, NM/UM, K1, K2 og K3 – Hjørring 5. oktober til 14. oktober
For informasjon og påmelding trykk her. Påmeldingsfrist søndag 16. september.

Påmelding til høstens kursrunde er nå åpnet!

svømmekurs hosten 2018 web

Å kunne svømme er en grunnleggende ferdighet som alle mennesker må kunne. Det kan redde ditt og andres liv. Vi i Stavanger Svømmeklubb er utrolig stolte av at vi lærer tusenvis av Stavangers innbyggere å svømme hvert eneste år!

Klubben tilbyr kurs til alle aldersgrupper på alle nivåer. Vi har baby- og småbarnsvømming, vanntilvenning, forskjellige svømmekurs for barn og ungdom samt crawlkurs for nybegynner og videregående voksne. 
Det er aldri for sent å begynne å svømme!

Høstens kursrunde er nå lagt ut for påmelding og kursene fylles raskt opp. Meld deg og/eller dine barn på ett svømmekurs snarest for å sikre deres kursplass i høst.
Oversikt over ledige kurs og mer info finner du her:
https://kurs.stavangersvommeklubb.no

Stavanger Svømmeklubb har tatt over Nautilus bassenget på Eiganes!!

stavanger svommeklubb overtatt delfinen sitt basseng nautilus eiganes

Det er med stor glede at vi kan meddele at Stavanger Svømmeklubb har overtatt Nautilus bassenget på Eiganes (bassenget Delfinen leide før) fra og med 1. august 2018.

Vi legger opp til at vi etter hvert skal kunne tilby baby- og småbarnsvømming, svømmekurs på alle nivåer, badebursdager, familiesvømming og andre kjekke ting på Nautilus 7 dager i uken, hele året. Dette er ett varmtvannsbasseng som er utrolig fint og perfekt temperert for store og små med hele 34 grader i vannet. Her finnes det også en komfortabel cafe med panoramavinduer ut mot bassengområdet hvor foresatte kan få seg en kaffeskvett om dem ikke ønsker å sitte inne ved bassengkanten mens barna er på kurs. Adressen til dette bassenget er Bretlandsgata 31, 4009 Stavanger (i Norwegian Wood bygget ved Stavanger Stadion og Eiganes Skole).

Trykk her for å melde på høstens første runde med kurs i dette nye bassenget.

Vi gleder oss til å komme igang!!

 

Vel blåst alle sammen!

stavanger svommeklubb utovere nm langbane 2018

Mens sesongen for de fleste utøverne over, gjør Truls og Sarah de siste forberedelsene til EM. EM gjennomføres første halvdel av august (Glasgow for Truls og Dublin for Sarah). Mens resten av utøverne starter på neste sesong, vil de være i ferd med å avslutte si sesong.

De to siste månedene av sesongen har vært hektiske. I tillegg til nasjonale konkurranser, har klubben hatt med utøvere i flere internasjonale konkurranser.

- Sarah deltok på de to siste stevnene i Para Verdenscupen i Sheffield og Berlin.
- Truls og Erik deltok i Mare Nostrum i henholdsvis Canet og Barcelona
- Hele 30 utøvere var i aksjon under NM-langbane
- Olav deltok i NUM (Nordisk ungdomsmesterskap) i Riga

Utøverne gjorde sakene sine bra, og det ble satt flere gode tider. Både åra-beste og personlige rekorder så dagens lys under de internasjonale konkurransene.

Under Mare Nostrum serien viste gutta fin form. Erik svømte betydelig raskere enn i fjor og fulgte opp med personlige rekorder på 200 og 400 cr under NM noen uker senere. Truls deltok ikke i fjor, men svømte inn til en sterk tid, og A-finale, på 200 (1.48.99) fri i Canet. I Barcelona fulgte han opp med en B-finale på 400 cr med fine 3.55.75

På NUM gjorde Olav sakene sine bra, med personlig rekord på 200 rygg (5.plass). Han svømte også på det norske 4X200 laget som svømte inn til fjerde plass.

Sommerens NM-langbane var avslutning på sesongen for de fleste. Dette var et historisk øyeblikk hvor Stavanger Svømmeklubb for første gang stilte til start i et norsk mesterskap. Allerede første dagen markerte klubben seg med å vinne 4X200 fri for både junior og senior. «Tradisjonen tro» ble det også norsk rekord på senior laget om kvelden. Det er sjette år på rad at utøverne fra Stavanger vinner 4X200 fri for junior.

Det var flere spennende og tette dueller under mesterskapet. 4X100 fri for junior guttene endte med sølv, i et meget tett og spennende oppgjør med Bergenssvømmerne, som trakk det lengste strået.

Juniorjentene var nære på en medalje på 4X100 IM (4.plass), og en kan se konturene av at sammenslåingen kan føre til sterkere stafettlag. Det var veldig mange gode resultater på NM, men det er også mye å gå på. Heldigvis er det ingen av utøverne som har tatt ut potensialet sitt. Alle har mye å gå på, og det er ingen som foreløpig har gjort sitt beste løp i karrieren.

Den totale medalje beholdningen ble tre gull, fem sølv og fire bronse fordelt på junior og senior. Dessverre fikk vi noe sykdom i laget og det ble en del strykninger de siste dagene, noe som helt klart påvirket medlaje- og poengfangsten. På toppen av det hele ble det til og med utført heiarop til faste tidspunkter før forsøk og finale.

Det var en stor tropp på noen og tredve stykker som la siste del av NM-forberedelsene til Mallorca. Dette var første «syretest» på hvordan utøverne fungerte sammen over en forholdsvis lang periode. (Totalt 21 dager med leir og NM). Sosialt sett var det ingenting som tydet på at utøverne kom fra to ulike klubber. Det var en veldig fin gjeng som hadde det veldig fint sammen, både i og utenfor bassenget. Både trenere, ledere og utøvere var et godt team, og her ligger det gode muligheter til å gjøre dette til en konkurransefordel.

Selv om de fleste nå nyter en velfortjent ferie, er planleggingen av neste sesong i full gang. Det kommer til å bli en innholdsrik og spennende sesong for klubben. Klarer vi å utvikle oss raskere enn konkurrentene våre slik at gapet minker? Dersom vi ønsker å bli topp tre på NM i klubb sammendraget har vi ikke annet valg. Vi MÅ trene mer, hardere og smartere enn våre konkurrenter slik at vi utvikler oss raskere enn dem. Ellers blir det Status Quo ved neste korsvei.

Den beste måten å gjøre det på er å sørge for å holde seg i god generell form gjennom sommeren slik at en er i bedre form når sesongen starter i år enn det en var i fjor.

Ønsker dere alle en god og sprek sommer, så snakkes vi fit for fight om noen uker!

Trenerne

Bilder fra leiren på Mallorca og NM Langbane 2018 finnes på https://bilder.stavangersvommeklubb.no

Tidene fra NM Langbane finner en her.

Go SSK!!

Treningsleir i Skara/Linköping og NUSS 2018

stavanger svommeklubb nuss2018 sverige

41 av våre flinke K-svømmere pakket koffertene og reiste avgårde til Sverige 27. juni. Først på agendaen var en 8 dagers treningsleir som ble fulgt av deltakelse på NUSS (Nordiska Ungdomssimspelen) 2018. Og for en leir og stevne dette ble! Vi fikk trent ute i sydenvær hver eneste dag og formen var knallbra fra og med første stevnedag. Det rant inn med perser, SSK årsklasserekorder, NUSS stevnerekorder og SSK tok bøttevis med medaljer i de forskjellige årsklassene!! Kanonavslutning på sesongen!! Bra jobba folkens!!

Bilder fra turen finner en på https://bilder.stavangersvommeklubb.no
Tider oppnådd på stevnet finner en her.

Sitat fra reiselederne:
Knallbra vær, fantastiske folk, ja rett og slett en knallkjekk tur!!

stavanger svommeklubb nuss2018 sverige2

Ivar Flaten ansatt som ny trener i Stavanger Svømmeklubb

ivar flaten ansatt i stavanger svomme klubbStavanger Svømmeklubb er glade og stolte over å kunne presentere Ivar Flaten som ny trener fra høsten 2018.

Ivar er 29 år og oppvokst i Sandnes. Han var aktiv svømmer frem til 2007 før han startet som trener i 2008. Han har siden den gang jobbet som trener i Sandnes Svømme- og Livredningsklubb, med unntak av ett år i Forsvaret og Oslo Idrettslag Svømming, hvor har jobbet med alle nivåer fra Svømmeskole til NM svømmere.

Etter tre års studier og en bachelorgrad i idrett holder Ivar nå på å fullføre mastergraden, i tillegg til trener utdannelse gjennom Norges Svømmeforbund. Han har for øvrig flere kurs innen basis- og svømmetrening.

Ivar sier dette om å skulle starte som trener i Stavanger Svømmeklubb:
«Stavanger svømmeklubb er en nystartet og spennende klubb som jeg ser frem til å kunne jobbe i og påvirke med min kompetanse. Jeg ser også frem til å jobbe med nye svømmere og foreldre, i tillegg til nye trenerkollegaer. Jeg har alltid vært interessert i andre mennesker og hvordan de jobber for å nå sine målene. Nå ser jeg frem til å bidra til mestring og idrettsglede for alle de involverte i Stavanger Svømmeklubb.»

Stavanger Svømmeklubb ønsker en kompetent trener velkommen på laget!

Sportssjef
Stavanger Svømmeklubb har innen søknadsfristen 24. juni mottatt flere søknader til stillingen som ny Sportssjef og klubbens ledelse er i dialog med noen spennende kandidater.

Sesongen 2018/2019
Det er mye spennende på gang i vår nye svømmeklubb, samtidig er det mange oppgaver som skal løses. Det jobbes blant annet med å få på plass treningstidene for de ulike trenings- og konkurransegruppene, terminliste og trenerkabal. Vi vil starte høstens oppkjøring med oppstartstrening i Stavanger for konkurransegruppene (uke 31-33), mer informasjon kommer i løpet av sommeren.

Når det gjelder tilbud i Svømmeskolen er høstens kurs nå lagt ut og tilgjengelige på tryggivann.no.

Tusen takk og god sommer!
I forbindelse med utvikling av Stavanger Svømmeklubb håper vi at du vil bidra med positiv energi og innsats på områder som har betydning for deg, og gjør de rundt deg gode. For som i all idrett kommer ikke gode resultater og stolte øyeblikk gjennom alenegang, men gjennom idrettens grunnverdier som idrettsglede, felleskap, samhold og ærlighet.

Vi vil benytte anledningen å si tusen takk til svømmere, foresatte, frivillige og ansatte for den innsats som er lagt ned i sesongen 2017/2018 - vi gleder oss til fortsettelsen og høstens sesongstart.

Vi ønsker svømmere lykke til på Nordiska Ungdomssimspelen i Linköping, NM langbane i Oslo, EM langbane i Glasgow og Nordisk Ungdomsmesterskap i Helsinki! Vi heier alle på dere!

Styret i Stavanger Svømmeklubb

 

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Stavanger Madla Svømmeklubb

ekstraord moete 6 6 2018

Styret i Stavanger Madla Svømmeklubb kaller herved inn til ekstraordinært årsmøte i Stavanger Madla Svømmeklubb onsdag 6. juni 2018 klokken 18:00 på Scandic Hotel Forus, Bjødnabreen 2, 4033 Stavanger.

Saksdokumenter til møtet kan lastes ned ved å trykke her.

Det vil bli lagt opp til ett kort info møte i etterkant av ekstraordinært årsmøte hvor styret vil gi en orientering om den sportslige organiseringen og gruppestrukturen samt de ulike utvalgene som er opprettet siden årsmøtet i april.

Vel møtt!

mvh,
Styret i Stavanger Madla Svømmeklubb

Få ledige plasser på vårens intensiv svømmekurs!

svommekurs vaaren 2018 intensiv web

Trygg i vann eller kanskje til og med svømmeklar til sommerferien?
Vi har fortsatt noen få ledige plasser på intensiv svømmekurs våren 2018.

Trykk her for mer info og påmelding: http://kurs.stavangersvommeclub.no

NB! Det er fullt mulig å melde på kurs som allerede har begynt.

Spørsmål? Send oss en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så hjelper vi deg i gang. Vi gleder oss til å se dere på kurs våren 2018!

Go SSC! #verdensbesteklubb

 

Saksgrunnlag til Årsmøtet og ekstraordinært Årsmøte i Stavanger Svømme Club

aarsmelding 2017

Minner om at det blir avholdt årsmøte og evt ekstraordinært årsmøte for Stavanger Svømme Club onsdag 18. april 2018 klokken 18:00.

Møtet avholdes på Scandic Hotel Forus, Bjødnabreen 2, 4033 Stavanger og i den forbindelse hadde vi satt stor pris på DIN deltakelse. Klubben trenger engasjerte medlemmer som kan være med å stemme og forme klubben fremover.

Dokumenter til nedlastning (trykk på linkene under):

Vel møtt!

mvh,
Styret i Stavanger Svømme Club

NB! Minner om at SSC er en miljøvennlig klubb og at vi derfor anbefaler at denne årsmeldingen ikke blir printet på papir. Den vil ikke bli trykket opp til årsmøtet og vi anbefaler derfor alle å ta den med på sin tablet eller lignende. Vi vil også gå gjennom den punkt for punkt på storskjerm på selve årsmøtet.

Go SSC! #verdensbesteklubb

Stavanger Svømme Club ble beste klubb i vest under Årsklassemesterskapet 2018!!

ssc aam 2018 lambertseter

Helgen 6. til 8. april representerte Sondre Eidesen, Kari Lærdal, Christian Øgreid, Stian Pettersen, Nor Larsen Selvik, Simon Slettevold, Karoline Wilhelmsen Steen og Silja Vert-Mönig SSC under årsklassemesterskapet 2018 i Lambertseter svømmehall. Samtlige svømmere svømte fort og kom hjem igjen med fine perser! Og for ett stevne totalt sett! SSC ble beste klubb i vest og ranket som nr 4. beste klubb i Norge!! Vi har fortsatt en vei å gå for å kunne ta opp kampen med storklubbene på Østlandet, men det skal ikke gå lenge før vi puster dem også i nakken ;)

Følgende medaljer ble sanket av våre svømmere under mesterskapet:
Simon Slettevold
Bronse på 200 rygg gutter 2002 med tiden 2.11,14
Gull på 200 medley gutter 2002 med tiden 2.08,57
Bronse på 200 bryst gutter 2002 med tiden 2.24,35
Bronse på 100 butterfly gutter 2002 med tiden 59,37
Simon perset stort på samtlige av øvelsene sine og endte også opp med å vinne sammenlagt for 2002 klassen i mesterskapet!

Stian Aleksander Pettersen
Sølv på 400 fri gutter 2003 med tiden 4.12,02
Sølv på 200 rygg gutter 2003 med tiden 2.10,78
Sølv på 200 medley gutter 2003 med tiden 2.15,20
Stian endte opp på andreplass sammenlagt for 2003 klassen i mesterskapet!

Gratulerer alle sammen! Vi er stolte av dere!!

Fullstendig resultatliste er tilgjengelig her.

På denne linken finner du klubbranking fra Årsklassemesterskapet.

Tusen takk til Lambertseter Svømmeklubb for ett godt gjennomført stevne! 

Go SSC! #verdensbesteklubb

Innkalling til årsmøte og ekstraordinært årsmøte i Stavanger Svømme Club

aarsmote

Styret innkaller herved til årsmøte og ekstraordinært årsmøte i Stavanger Svømme Club i henhold til NIFs lovnorm for idrettslag § 13. Årsmøtet avholdes onsdag 18. april klokken 18:00 på Scandic Hotel Forus, Bjødnabreen 2, 4033 Stavanger.

Det vil bli holdt ett kort felles informasjonsmøte for medlemmene i SSC og Madla Svømmeklubb i forkant av selve årsmøtet.

Last ned pdf med komplett innkalling til årsmøtet samt innkalling til ekstraordinært årsmøte ved å trykke her.

Go SSC! #verdensbesteklubb

Felles medlemsmøte SSC og Madla

ssc madla sammenslaing info mote februar 2017

Veldig bra oppmøte, god stemning og mange bra innlegg/spørsmål på informasjonsmøte re. mulig sammenslåing av Madla og Stavanger Svømme Club i kveld! Tusen takk til Frank Pedersen fra Lambertseter Svømmeklubb for ett motiverende og inspirerende foredrag om hva dem har fått til i storklubben Lambertseter.

Husk å melde dere inn som medlemmer innen 17. mars for å ha stemmerett på årsmøtet vårt i denne viktige saken som er ekstremt viktig for utviklingen av svømmesporten i Stavanger i årene som kommer! Trykk her for påmelding via Tryggivann.

vipps logo
Ønsker du å betale medlemskapet med VIPPS? No problem! Trykk på "Pay" i vipps appen på telefonen din, søk opp "Stavanger Svømme Club" og trykk på "Menu". Velg "Medlemskap 2018", trykk på "Shopping cart" og legg inn din info under "customer info". Trykk deretter "Ready to pay". 
NB! Betaler du medlemskontingent for ett annet familiemedlem legger du inn deres navn i "Customer info" feltet i stede for ditt eget.

Go SSC! #verdensbesteklubb

Påmeldingen er åpnet!!

intensivkurs vinterferien 2018 web

Tradisjon tro kjører vi intensiv svømmekurs i vinterferien for nivåene Hval, Skilpadde, Pingvin og Selunge på Eiganes skole og nivåene Selunge, Sel, Sjøløve samt Crawlkurs for voksne på St. Svithun ungdomsskole.
Disse kursene er veldig populære! Første mann til mølla....

Trykk her for mer informasjon og påmelding.

Go SSC! #verdensbesteklubb

Invitasjon til Skolesvømmestevnet 2018

ssc skolesvommestevnet 2017

Stavanger Svømme Club (SSC) har igjen gleden av å innby alle barne- og ungdomsskolene i Stavanger til årets skolesvømmestevne. Stevnet avvikles i Hundvåg Svømmehall på dagtid etter uttrykt ønske fra lærerne. Nytt av året er at vi også ønsker å invitere med skolene i Sola og Randaberg kommune til dette kjekke arrangementet (etter ønske fra flere skoler i disse kommunene).

Dato: Onsdag 14. mars 2018
Sted: Hundvåg Svømmehall
Stevnestart er kl. 11.30. Adgang til garderobe fra kl. 11.00. Varighet ca. 2-3 timer. Ingen påmeldingsavgift.

Ungdomsskolene starter før barneskolene. Det er 8 svømmere (+2 reserve) på hvert lag som svømmer 25m hver.

Barneskolene:
Det blir premiering for 1., 2., og 3. plass i alle klasser (5 til 7 klasse og skolelag) for jenter og gutter og i tillegg kommer vandrepokalkonkurransen for best skolelag for både jenter og gutter.
Har dere problemer med å fulle opp lagene er det ok at 4 klassinger stiller på skolelaget.

Ungdomsskolene:
Ungdomsskolene skal kun stille med miksede lag med minimum 3 av hvert kjønn pr. lag. Hver skole kan stille med flere lag, og det blir premiering for 1., 2., og 3. plass.

Startprosedyre vil bli vist før stevnet. Lagledermøte avholdes kl. 11.05 i møterommet. Ved grov tjuvstart vil resultat bli tillagt 5 sek.

Skolen bes fylle ut påmeldingsskjema og sende dette til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - senest fredag 9. mars 2018 (Navnelistene trenger ikke returneres sammen med påmelding, den er kun for skolens egen oversikt) Skolene vil motta bekreftelse på at påmeldingen er registrert og lister over heatoppsett vil bli sendt skolene ca. 2 dager før stevnet.

Evt. spørsmål kan rettes til stevneleder Øyvind Sigvaldsen på e-mail eller på mobil 99 21 60 85

Vi vil invitere de lokale avisene til å dekke resultater og ta bilder under stevnet. Resultatene vil også bli distribuert via skolekontoret samt lagt ut på SSC sin hjemmeside: http://www.stavangersvommeclub.no

Vi oppfordrer alle skolene til å stille opp og være med å skape en spennende konkurranse! Et stevne som dette virker stimulerende og positivt på elevenes lagfølelse, og bedre/høyere stemning enn under skolesvømmestevnet er det vanskelig å finne!

Vel møtt!

 Last ned påmeldingsskjema her.

Skolesvømmestevnet - kort historikk

Skolesvommestevne gamlingen 1970

Stavanger Svømme Club arrangerte for første gang skolesvømmestevnet i 1932 i Strømvig bad, hvor konkurransene var åpne både for folkeskoler, middelskoler, gymnasier og tekniske skoler.

Skolesvømmestevnet har siden vært avviklet hvert år i regi av SSC, med unntak av krigsårene, samt 1952 grunnet værforholdene og 1963 grunnet uenighet med skolemyndighetene. Fram til 1955 ble stevnet avviklet over to konkurransedager både med enkeltøvelser og lagsvømminger, fra 1956 med en konkurransedag som lagsvømminger på 8 x 25 m for de tre eldste klassetrinnene i folkeskolen, og som skolemesterskap for folkeskolene og de videregående skolene.

Siden alle byens svømmeanlegg – Badedammen, Strømvik bad og St. Svithun skolebasseng – lå i østre bydel, ble skolesvømmestevnene dominert av elever fra skolene i denne bydelen.

Med åpning av Stavanger Svømmestadion – Gamlingen, skolebassengene i de nye bydelene, og ikke minst etter åpningen av Stavanger Svømmehall, Hetlandshallen og Tastahallen, har de årlige klasse- og skolevinnerne kommet fra alle bydeler.

Skolestevnet ble inntil for få år siden avviklet en ettermiddag for guttene og en ettermiddag for jentene, men er i dag samlet i ett stevne i skoletiden.

Under Skolesvømmestevnet 2017 koste over 450 barn og voksne seg i Hundvåg Svømmehall. Bildet over er fra Stavanger Svømme Clubs Skolesvømmestevne som ble avholdt på gamlingen i 1970.

Få ledige plasser igjen på vårens svømmekurs!!

ssc ledige plasser svommekurs

Neste uke er det full rulle i svømmeskolen vår igjen og vi gleder oss stort! Det er fortsatt noen veldig få plasser ledig, så vær rask med å melde deg og/eller dine barn på svømmekurs før det blir fullt. Klikk her for påmelding.

NB! Det er fullt mulig å melde på kurs som allerede har begynt. Ta kontakt om du har spørsmål.

Go SSC! #verdensbesteklubb

SSC bilen er klar!!

ssc bilen

Stavanger Svømme Club har inngått en 4-årig leasingavtale med Møller Bil til bruk i klubbens arbeid. Takk til Møller Bil og Reidar Brekke (tidligere SSC svømmer) for en hyggelig handel, og Rumag for profilering.

Litt historie om Reidar Brekke i SSC:
1975: SSC har 9 svømmere i områdefinalene til UM, av disse kommer Reidar Brekke til landsfinalen. 1976: 8 svømmere er kvalifisert til UM områdefinalen. Reidar Brekke kvalifiserer seg til landsfinalen i Trondheim hvor han bli nr. 3. 1977: 4 svømmere kvalifiserer seg for UM finalene, her tar Reidar Brekke bronse på 100m fri. 1978: Reidar Brekke nomineres til treningsleirer for senior- og juniorlandslaget i svømming. I kortbane NM tar herrelaget gull på 4 x 100m fri (Knut Ivar Olsen, Øyvind Eriksen, Thor Magne Larsen og Reidar Brekke).

Go SSC! #verdensbesteklubb

Åge på daglig leder samling med svømmeforbundet

leder samling.Royal Arena

13.- til 16. desember var Åge på daglig leder samling med Svømmeforbundet i København. Norges Svømmeforbund arrangerer 2-3 studieturer hvert år for daglig ledere i Norges største svømmeklubber. På disse bygges det nettverk, en utveksler erfaringer fra klubbene og forskjellige temaer blir diskutert med Svømmeforbundet.

Ett lite referat fra turen:
Årets studietur + samling for daglig leder- nettverket i NSF gikk også i år til København. Det var en engasjert og trivelig gjeng som gikk om bord på ferja i Oslo den 13. desember. På ferden over til Danmark hadde vi samling, og jobbet oss igjennom diverse aktuelle tema. Vel fremme i København den 14.desember startet vi studieturen med å besøke Fotballklubben FC København. Tema for studieturen var arrangementsutvikling- og gjennomføring, og hos FC København fikk vi en omvisning av arenasjefen selv, med mye spennende informasjon om drift av både stadion og konsernet. På ettermiddagen fikk vi sett EM- finalene i Royal Arena, med god stemning og flotte prestasjoner i bassenget. Fredag 15.desember ble stort sett tilbrakt i Royal Arena, og med på programmet ble også svømmeutvalget og andre ansatte i NSFs administrasjon. Her hadde vi møte med Sportevent Denmark ved souschef og senior event consultant og Dansk Svømmeunion ved eventchef for EM. Dette ble en svært interessant formiddag. Vi fikk med oss mye nyttig kunnskap om både arrangementsutvikling- og gjennomføring generelt samt spesielt for EM i Royal Arena. Formiddagen ble avsluttet med en omvisning på Royal Arena. Vi lot oss imponere av hvor gjennomtenkt og godt planlagt alt fra logistikk og teknikk til utøver- og publikumsopplevelse dette mesterskapet var. Siste post på programmet for studieturen var å overvære finalene fredag kveld. Det ble en helt strålende avslutning med tre norske bronsemedaljer til stormende jubel.

aage royal arena em kobenhavn 2017

SSC bak kulissene på EM kortbane 2017!!

Go SSC! #verdensbesteklubb

Startlisens 2018

SSC er allerede i gang med å betale startlisenser og forsikring for våre konkurransesvømmere og minner derfor om at svømmerne selv IKKE skal betale dette da denne dekkes av klubben. Dekningsvilkårene er stort sett de samme som for sist år. Fullstendige vilkår kan lastes ned her.

Svømmere under 13 år er automatisk forsikret gjennom vår barneidrettsforsikring uansett hvilke nivå dem svømmer på (inkludert svømmeskolen).

 

Treningstider våren 2018

Gruppenes treningstider for våren 2018 (uke 1 - 20) er nå klare.

Total treningstid til Stavanger Svømme Club videreføres som for høsten 2017. Fordeling av treningstid og lokalitet mellom de enkelte gruppene er gjennomgått, analysert og fordelt i klubbens trenerteam. Vi håper vi har lykkes med en fordeling som ivaretar alle gruppers interesser.

Treningssamlingene som er satt opp hver søndager er et åpent treningstilbud til klubbens konkurransegrupper med hovedfokus på teknikk og de forskjellige svømmearter. Mer informasjon om dette vil komme fra hovedtrener og gruppetrenere ved oppstart i januar.

Trykk her for å laste ned pdf ned vårens treningstider.

SSC Klubbmesterskap 2017

ssc klubbmesterskap 2017

150 SSC'ere pluss foreldre og besterforeldre var i kveld samlet til vår årlige klubbmesterskap i Hundvåg Svømmehall. Foruten oppvisning fra vår svømmeskole hvor minste utøver var 2015 modell, var kveldens høydepunkt 12x50 fri stafett med en utøver fra hver av våre 12 konkurransegrupper.  Bilder fra mesterskapet vil bli lagt ut i vår bildebank.

Go SSC! #verdensbesteklubb

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.