Administrasjonen i Stavanger Svømmeklubb

aage olsen stavanger svommeklubb

Åge Olsen

Mobil: 971 25 981
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Monica Martinsen
Administrasjons medarbeider

Mobil: 482 03 405

Finn Zachariassen
Sportssjef / Sjefstrener

Mobil: 920 28 992
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Samin Kamali
Administrasjons medarbeider

Allan McHattie
Konst. Svømmeskoleansvarlig

Mobil: 41 41 60 62

Ved spørsmål vedrørende svømmekurs,
kontakt oss på epost:

Styret i Stavanger Svømmeklubb

oyvind sigvaldsen stavanger svommeklubb

Øyvind Sigvaldsen
Styrets leder

Mobil: 992 16 085

silje steinnes stavanger svommeklubb

Silje Steinnes
Nestleder

Mobil: 488 99 832‬

odd larsen stavanger svommeklubb

Odd Larsen

Mobil: 922 32 507

svein helge pettersen stavanger svommeklubb

Svein Helge Pettersen

Mobil: 952 37 990

tine laerdal stavanger svommeklubb

Tine Lærdal

Mobil: 400 45 500

robert bergerud stavanger svommeklubb

Robert Bergerud

Mobil: 918 30 916

elisabeth berntsen stavanger svommeklubb

Elisabeth Berntsen
Varamedlem

Mobil: 458 54 136

geir olav klette stavanger svommeklubb

Geir Olav Klette
Varamedlem

Mobil: 922 11 286

Komitéer og utvalg i Stavanger Svømmeklubb

kirsten roth stavanger svommeklubb

Kirsten Roth
Leder Foreldreutvalget (FAU)

Mobil: 901 67 348

Øvrige medlemmer av Foreldreutvalget (FAU):
Renate Slettevold, Gro Sandvold, Øyvor G. Bergslien, Linn Ettrup, Trude Antonsen, Heidi Vestersjø

Karen Berg
Leder Dommerutvalget

Mobil: 913 22 969

Øvrige medlemmer av Dommerutvalget:
Trude Antonsen

Eirik Wathne
Leder Dugnadsutvalget

Mobil: 957 72 227

Øvrige medlemmer av Dugnadsutvalget:
Eldbjørg Holmaas, Karen Berg, Kjell Erling Slettevold

Haakon Larsen
Leder Stevneutvalget

Mobil: 913 20 812

Øvrige medlemmer av Stevneutvalget:
Rune Småvik, Eivind Sædberg, Kjetil Korvald

elisabeth berntsen stavanger svommeklubb

Elisabeth Berntsen
Leder Sponsor- og Markedsføringsutvalget

Mobil: 458 54 136

Øvrige medlemmer av Sponsor- og Markedsføringsutvalget:
Svein Helge Pettersen, Robert Bergerud, Øystein Kjellsen

Egil Stokka
Leder Disiplinærutvalget

Øvrige medlemmer av Disiplinærutvalget:
Line Marie Jørmeland, Astrid Shoghl, Silje Steinnes

Eldbjørg Holmaas
Leder Kontrollkomiteen

Mobil: 959 68 680

Øvrige medlemmer av Kontrollkomiteen:
Torunn Pettersen

Line Jørmeland
Leder Valgkomiteen

Mobil: 907 83 516

Øvrige medlemmer av Valgkomiteen:
Steinar Øgreid, Kirsten Roth, Egil Stokka

TBA
Leder Hederstegnskomiteen

Mobil:

Øvrige medlemmer av Hederstegnskomiteen:
TBA

Assistent Trener Medley Junior Ung 1,2 og 3

Mobil: 994 58 043

Katarzyna Smykowska
Ansvarlig Trener Medley Junior Ung 1,2 og 3.
Assistent Medley Jr./Sr. og Juniror Ung Gutter og Jenter

Mobil: 405 71 075

Thomas Brustveit
Ansvarlig Trener Rekrutt Gutter og Rekrutt Ung Gutter

Mobil: 911 20 785

Celine Gramstad
Ansvarlig trener Dreamteam

Mobil: 941 74 421

Ingeborg Jørmeland
Ansvarlig trener Hai 1 & 2

Mobil: 954 67 470

Ved spørsmål vedrørende svømmekurs, kontakt oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller ring 41 41 60 62 om det haster.